Ce face Andreea Marin în fiecare dimineață împreună cu Violeta: ‘E frumos’

Andreea Marin se poate considra o femeie extrem de norocoasă. Pe lângă faptul că are o carieră fulminantă în televiziune și este apreciată de milioane de fani din toate colțurile țării, vedeta este fericită alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, și are o relație specială cu fiica ei, Violeta. Ce obișnuiesc cele două să facă împreună, în fiecare dimineață.

Mesajul Andreei Marin pentru fiica ei, Violeta, de ziua ei de naștere

Este zi de sărbătoare în familia Andreei Marin. Fiica ei Violeta a împlinit 15 ani, iar cu această ocazie, Zâna Surprizelor i-a transmis un mesaj emoționant fetei sale, în mediul online.

„Suntem legate suflet de suflet, pentru totdeauna. Simt adânc fiecare tresărire, fiecare emoție, fiecare umbră sau rază de lumină din viața ta și sunt aici pentru tine, mereu.

La bine și la greu, dragostea mea! La mulți ani, Violeta mea!”, a scris Andreea Marin pe rețelele sociale.

Anii au trecut, iar Violeta a devenit o domnișoară în toată regula, frumoasa adolescentă fiind pregătită pentru noi provocări în viața sa.

Pentru că la 15 ani domnișoarele încep să testeze primele produse cosmetice și de îngrijire corporală, Andreea Marin s-a gândit la posibilitatea de a crea împreună cu fiica ei o gamă de produse pentru adolescente.

Ce ritual au Andreea Marin și Violeta împreună, în fiecare dimineață

Pasionată fiind de frumusețea naturală, Andreea Marin sprijină industria cosmetică. Prezentatoarea TV este ușor familiarizată cu acest domeniu, având deja pe piață o cremă de noapte care îi poartă numele.

„O cremă hidratantă și cu toate proprietățile necesare tenului meu îmi lipsea atunci, într-adevăr ea s-a născut împreună cu niște oameni frumoși de aici și din Franța. Am reușit să o facem să devină realitate.

Nu m-am gândit la următorul pas, nu este asta menirea mea, însă nu este o idee rea. O să mă gândesc, mai ales că am fiica adolescentă acum, începe să fie și ea curioasă, și atunci cred că nu ar fi rea o gamă care să răspundă nevoilor adolescentelor.

Fără excese, fără să le afecteze tenul încă foarte tânăr, neafectat încă de metode invazive sau mai știu eu ce se mai găsește pe piață în ziua de astăzi.

Mie îmi place naturalețea și îmi place să mă apropii cât mai mult de ceea ce natura a lăsat bun pentru noi. Altfel îmbătrânim prematur și nu asta ne dorim.”, a declarat Andreea Marin, exclusiv pentru ego.ro.

„Mă trezesc cu ea alături!”

Deși cele mai multe dintre adolescentele din ziua de astăzi petrec din ce în ce mai puțin timp alături de părinții lor, Andreea Marin susține că acesta nu este cazul ei și al fiicei sale.

Vedeta mărturisește că se trezește, adesea, cu Violeta în brațe, la primele ore ale dimineții, cele două având parte de momente frumoase împreună.

„Chiar mă trezesc câteodată dimineața cu ea în brațele mele. Nu ne culcăm împreună, dar ne trezim. Mă trezesc cu ea alături. E frumos pentru că la adolescență ei caută să se îndepărteze de noi, să-și câștige independența și câte o surpriză din asta îmi face bine așa.”, a completat diva pentru sursa citată.

Citește și Ce va face Andreea Marin împreună cu „soacra” ei, în curând. Zâna ne-a divulgat planurile de Crăciun VIDEO EXCLUSIV

Sursa