Ce emisiune i-a dat Pro Tv Gabrielei Cristea să prezinte! Vedeta de la „Mireasă, capriciile iubirii” a lucrat ani buni în trustul Pro

De mai bine de 29 de ani, Gabriela Cristea se află în lumina reflectoarelor. Aceasta și-a început cariera în televiziune la TVR, iar de-a lungul anilor a trecut prin culisele celor mai importante posturi de televiziune din România. Puțin sunt cei care știu că în trecut vedeta a lucrat și la Pro TV. 

Gabriela Cristea se află de ani de zile în lumina reflectoarelor și are o experiență vastă. Deși a absolvit Facultatea de Comunicare și Relații Publice de la SNSPA, dar și Comunicare neurolingvistică și Facultatea de Sociologie Comunicare diplomatică – Ministerul Afacerilor Externe, aceasta și-a îndreptat pașii către un alt domeniu, iar în anul 1994 a debutat în televiziune, fiind prezentatoare a concursului Eurovision.

(VEZI ȘI: MISTERIOASA BRUNETĂ CARE-L VOIA PE TAVI CLONDA ÎN FAȚA GABRIELEI CRISTEA: „EU NU AM VENIT PENTRU TINE AICI”. MOMENT SAVUROS PETRECUT ÎN DIRECT)

Gabriela Cristea la Pro TV

De ani de zile, Gabriela Cristea se află în familia de la Antena 1, însă înainte de a ajunge aici, vedeta a bifat mai multe job-uri la posturile concurente de televiziune. De exemplu, după apariția de la TVR 1, până în anul 1996, Gabriela Cristea a prezentat diverse emisiuni matinale și de divertisment la Tele7abc.

Mai apoi, soția lui Tavi Clonda și-a îndreptat pașii către postul de televiziune din Pache Protopopescu. Concret, până în luna iulie a anului 2000, vedeta a lucrat la Pro TV ca PR Manager în campania ProNato, dar și ca prezentatoare.

După perioada de la Pro TV, Gabriela Cristea s-a mutat a B1 TV, unde în perioada noiembrie 2000 – iulie 2005 a fost prezentator de știri sportive și co-prezentator al unei emisiuni matinale. Ulterior, din anul 2007, bruneta intra în atenția publicului larg, migrând la Kanal D, unde a fost prezentatoare mai multor emisiuni, începând cu reality-show Noră pentru mama. În cele din urmă, vedeta a ajuns în familia de la Antena 1, unde lucrează de mai mulți ani.

(CITEȘTE ȘI: GABRIELA CRISTEA A COMIS-O GRAV. „MIE NU-MI AJUNGE!” A DECLANȘAT UN SCANDAL MONSTRU: „ATÂTA PROSTIE N-AM PUTUT SĂ VĂD”)

Gabriela Cristea, o femeia împlinită

Așa cum am văzut, din punct de vedere profesional, Gabriela Cristea are o experiență vastă și este împlinită, iar la fel se întâmplă și în cazul vieții sentimentale. Pe vremea când lucra la Kanal D și era prezentatoarea emisiunii Te vreau lângă mine, vedeta l-a întâlnit pe soțul său, Tavi Clonda. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare și au început o relație frumoasă, iar de-a lungul timpului și-au construit împreună o familie fericită, așa cum meru și-au dorit.

„Încercăm să avem grijă de noi și de relația noastră, pentru că noi credem că, dacă nu ne ocupăm de noi doi, se duce de râpă totul. Pe relația dintre noi doi se construiește relația cu fetele noastre, relația pentru carierele noastre și așa mai departe, și dacă noi doi suntem confortabili, atunci toate lucrurile vin ușor și de la sine, pentru că ne sprijinim unul pe celălalt.

Am înțeles asta în timp și lucrăm în fiecare zi la acest aspect. Nu ne iese în fiecare zi, dar dacă dintr-o săptămână ne ies șase zile, atunci eu cred că ieșim pe plus în relația cu familia noastră”, declara Gabriela Cristea, potrivit vivia.ro. 

Sursa