Câți bani face peste hotare fiul Angelei Similea. Câștigă mai bine decât artista în vremurile de glorie. „Mi se pare imens”

Angela Similea este una din cântărețele din Epoca de Aur a muzicii ușoare românești. Aceasta are și acum zeci de mii de fani care îi ascultă piesele și este în continuare așteptată pe marile scene de la noi. Cu toate astea, vedeta s-a retras din lumina reflectoarelor și are toată atenția îndreptată spre familie. Ce detalii se cunosc despre cele mai dragi persoane din viața ei? Cu ce se ocupă fiul său? „Dar, dar ce poate fi mai încântător pentru o mamă, decât să aibă un copil care să câştige prin forţele proprii un salariu mai mare decât al ei”, a susținut ea.

Câți bani face și cu ce se ocupă fiul Angelei Similea?

Angela Similea rămâne una din marile voci pe care le-a avut România. Aceasta este una din cele mai importante artiste din Epoca de Aur a muzicii românești, iar chiar și acum este dorită pe marile scene de la noi.

Cu toate astea, vedeta a decis în urmă cu mulți ani să renunțe la viața publică și să își îndrepte atenția spre familie. Ea a rămas o prezență discretă, iar fanii știu puține lucruri și despre fiul sau nepoții săi.

Singurul copil i-a dăruit doi nepoți: Jan Christian și Grace. Ambii locuiesc în Statele Unite ale Americii. Fiul artistei lucrează în IT. Sorin Hilgen, unicul moștenitor al solistei, câștigă destul de bine. El se putea lăuda doar la începutul cariere cu sume de 35.000 de dolari, plus zece la sută la finalul anului.

,,Un copil care să câştige prin forţele proprii un salariu mai mare decât al meu”

„La absolvire, când s-a dus la interviu pentru angajare la City Bank, a fost acceptat să lucreze la City Corp, la firma mamă, acolo unde sunt capii.

Iar salariul nu era de 20.000 de dolari, cum ar avea un absolvent, ci 35.000, plus zece la sută la sfârșitul anului. Imens. Mi se pare imens.’, scria aceasta pe blogul propriu, lăudându-și băiatul.

Artista era extrem de mândră de acesta pentru că a reușit pe propriile puteri să își găsească un loc de muncă stabil și foarte bine plătit. De asemenea, cea din urmă a subliniat că din postura de solistă nu a avut niciodată parte de un venit constant, lucru pe care îl apreciază acum la băiatul său.

„Dar, dar ce poate fi mai încântător pentru o mamă, decât să aibă un copil care să câştige prin forţele proprii un salariu mai mare decât al ei. Eu n-am avut în viața mea salariu… Dar oricum are foarte mult’, mai spunea artista.

Sursa