Câți bani face Mihai Trăistariu de pe urma hit-urilor lansate alături de Valahia. „Îi putem considera ca un ajutor de pensie”

Mihai Trăistariu s-a bucurat de un succes enorm cu trupa Valahia, ulterior după apariția solo la Eurovision. Cât a câștigat din hit-urile de atunci și cum îl ajută acum banii din drepturile de autor? „A fost perioada mea de glorie”, a subliniat vedeta. Fanii îl iubesc în special pentru transparența de a care a dat dovadă mai ales în ultima perioadă. Cântărețul nu s-a ferit să împărtășească totul cu oamenii care îl apreciază de ani buni.

Ce câștig are Mihai Trăistariu din hit-urile lansate în Valahia: artistul a spus tot

Mihai Trăistariu este unul din cei mai cunoscuți cântăreți de la noi. Acesta a atins succesul în trupa Valahia, ulterior românii l-au văzut performând pe marea scenă Eurovision. Solistul nu se poate plânge de partea financiară.

Cel din urmă are câteva apartamente închiriate în Mamaia și o școală de muzică. De asemenea, el face mii de euro din muzică și afaceri și încă mai înregistrează câștiguri frumoase din piesele din anii 2000.

Cântărețul continuă să primească bani din străinătate din drepturile de difuzare. ”Așa, ca să fac un calcul din ochi, piesa Tornero a făcut cam trei milioane de euro”, a mărturisit el.

,,Cei mai mulți bani au venit în primii doi-trei ani după Eurovision”

Piesa pe care a cântat-o la cunoscutul concurs de muzică l-a făcut celebru în toată lumea și l-a îmbogățit peste noapte. Bărbatul a subliniat că toate conturile sale au prins contur în special în primii doi-trei ani după Eurovision, atunci când a primit 24.000 de euro din Grecia după difuzarea melodiei.

Mai exact, artistul a făcut în total aproximativ trei milioane de euro datorită piesei, bani care s-au împărțit cu casa de discuri, compozitorul și textierul. Fiecare a avut câte un procent. Chiar în acea perioadă Mihai Trăistariu și-a făcut o firmă de taxi care dispunea de 64 de mașini. Vedeta a spus că și acum primește 15-20 de milioane din aceeași sursă.

,,Cei mai mulți bani au venit în primii doi-trei ani după Eurovision. Primii au fost 24.000 de euro, din Grecia. Ni s-a spus că aceștia sunt doar banii din prima lună de difuzare a piesei. Ca să fac așa un calcul din ochi s-au strâns cam trei milioane de euro din difuzarea ”Tornero”, bani pe care i-am împărțit cu casa de discuri, compozitorul și textierul, fiecare cu procentul lui.

Atunci pot spune că a fost perioada mea de glorie, mi-am făcut firmă de taxi în Constanța, aveam 64 de taxiuri. Și acum primesc bani din difuzare, după 16 ani de la Eurovision, dar sumele sunt mai mici. Lunar îmi mai vin din drepturile de autor cam 15-20 de milioane.”, a mai povestit acesta, pentru ego.ro. 

Sursa