Acasă Lifestyle Câți Bani A Câștigat Mihai Trăistariu Cu Apartamentele De La Mare, După Ce Turiștii I-au Făcut și Pagube: „A Fost Cel Mai Bun Sezon”
Câți Bani A Câștigat Mihai Trăistariu Cu Apartamentele De La Mare, După Ce Turiștii I-au Făcut și Pagube: „A Fost Cel Mai Bun Sezon”

Câți Bani A Câștigat Mihai Trăistariu Cu Apartamentele De La Mare, După Ce Turiștii I-au Făcut și Pagube: „A Fost Cel Mai Bun Sezon”

de Administrator

În urmă cu ani de zile, Mihai Trăistariu a vândut un teren pe care îl deține, la malul mării. Investitorul nu i-a dat bani, ci mai multe garsoniere în complexul rezidențial pe care l-a construit. Artistul a decis să închirieze toate apartamentele, care acum îi aduc un venit considerabil.

Mihai Trăistariu: „Până pe 17 septembrie eu am plin”

O noapte de cazare în garsonierele lui Mihai Trăstariu costă 200 de lei și poate ajunge și până la 350 de lei. „A fost cel mai bun sezon pentru mine, eu am învățat acest business în pandemie și m-am ocupat frumos de el și serios.

L-am promovat în fiecare zi pe toate rețelele de socializare de la 1 ianuarie, am învățat lecția asta, dacă aștepți să dai cazările în vară nu le mai dai. Trebuie să-ți faci rezervările din timp, eu de la 1 ianuarie încep să postez tot ce trebuie, ei își fac rezervările, iar eu mi-am rezolvat vara. Până pe 17 septembrie eu am plin, n-am avut nicio zi goală la niciun apartament, am șase apartamente, toate sunt rezervate”, a explicat el.

Anul acesta, aproximativ 30.000 de euro a avut profit Mihai Trăistariu cu apartamentele. „Eu câștig aproximativ aceeași sumă anual, eu n-am modificat prețul, chiar dacă toate s-au mărit, gaze, curent, eu n-am mărit. Eu după ce plătesc tot ce trebuie taxe, salarii, impozite, rămân cam cu 30.000 de euro în mână”, a mai zis el.

Ce pagube i-au făcut turiștii lui Mihai Trăistariu

Cu o oarecare dezamăgire, Mihai Trăistariu a dezvăluit că unii turiști i-au făcut pagube în apartamente, a fost nevoit să schimbe canapelele care s-au rupt. „Anul ăsta mi-au rupt trei canapele într-o singură vară după ce trei veri n-am avut nicio treabă.

Nu știu cum, sar copiii pe canapea, ei cred că sunt la jocuri din alea pe trambulină, au sărit pe ele și s-au rupt. Una am cumpărat-o, că nu a mai mers reperată, partea aiurea este că sunt și puțin serioși, unii chiar nesimțiți și nici nu anunță și trebuie să îmi zică următorii turiști că este canapeaua ruptă.

Aici e cel mai neplăcut. Probabil le e frică să nu le cer bani, dar nu am cerut nimănui bani vreodată. Nu mă refer că se mai sparge o farfurie, un pahar, că alea se întâmplă, dar pe o canapea am dat 2300 de lei, o sumă destul de mare”, a mai declarat pentru Spynews Mihai Trăistariu, care a avut și o neplăcere cu un turist care a lăsat aerul condiționat pornit în cameră, deși era la plajă.

„Cel mai mult m-a deranjat anul acesta o turistă care mi-a zis să-i duc factura în cameră, ea era la plajă de la 8 dimineața, iar când m-am dus am găsit aerul condiționat pornit. Am întrebat-o la cât vine în cameră și a zis că la 8 seara, pai și cum să stea aerul condiționat pornit 12 ore?

Asta e cam 100 de lei pe zi, iar dacă ea stătea 10 zile, păi 1000 de lei s-au dus, ce-am rezolvat. Ei nu înțeleg că în cinci minute s-a răcit în cameră, aerul e foarte puternic. Asta m-a deranjat și am avut o discuție atunci că a fost neplăcut”, a încheiat el.


Urmărește ultimele
noutăți în format video

Play

Sursa

Citește și ...

Lasă un comentariu