Câți Bani A Câștigat Dorian Popa în Anul 2022. Firmele Sale Au Avut Profitabilitate De Peste 79%

Conform unei analize realizate de Economica.net pe baza datelor obținute din Termene și bilanțurile de la Ministerul de Finanțe, cele trei firme la care Dorian Popa este asociat au avut o cifră de afaceri netă cumulată de 3,32 milioane de lei în 2022, înregistrând o scădere de 3,8% față de anul precedent.

Totuși, analiza arată că fiecare dintre aceste firme a obținut o marjă de profit net de peste 77% în același an. Dorian Laurențiu Popa, influencer, cântăreț și actor, deține integral firmele Dorian Popa Show, Dorian Popa Novat și deține 95% din firma Dorian Popa Free, conform informațiilor furnizate de portalul de specialitate Termene și preluate de Economica.net.

Toate cele trei firme desfășoară activități de interpretare artistică – spectacole. Dorian Popa Show și Dorian Popa Novat sunt deținute integral de Dorian Laurențiu Popa, în timp ce Dorian Popa Free este deținută în proporție de 95% de către Dorian Popa și 5% de către Luminița Popa, mama artistului.

Analiza financiară arată că profitabilitatea netă cumulată a firmelor lui Dorian Popa depășește 79%, indicând o performanță solidă în ceea ce privește generarea de profit în comparație cu cifra de afaceri. Cu toate acestea, cifra de afaceri netă înregistrată în 2022 a înregistrat o ușoară scădere față de anul anterior.

Câți bani câștigă Dorian Popa într-o lună

Dorian Popa, în vârstă de 34 de ani, a dezvăluit ce venituri lunare are, dar și ce achiziție vrea să facă în viitorul apropiat. Artistul este unul dintre cei mai apreciați vloggeri din România. „Fac 40.000 în cea mai proastă lună. Cea mai bună – între 70.000 și 80.000 de euro. Să moară dușmanii!”, a declarat Dorian Popa la Antena Stars, potrivit Spynews.

În timp ce a vorbit despre planurile pe care le are, Dorian Popa a recunoscut că se pregătește să își cumpere o nouă mașină, care costă aproximativ 600.000 de euro.

„Rolls-Royce Phantom este următoarea mașină pe care o țintesc. Eu sper ca anul viitor să dau avansul, și probabil într-un an jumătate, doi, să și ajungă. Vreo 600.000 o să fie mașina”, a mai spus Dorian.

Dan Negru l-a învățat pe Dorian Popa cum să facă bani

Într-un interviu pentru CANCAN, Dan Negru a dezvăluit ce sfat prețios i-a dat lui Dorian Popa. Prezentatorul i-a sugerat să investească banii pe care îi face din televiziune și să își dezvolte o afacere cu imobiliare.

„Am o investiție horror și mi-am dat seama venind aici, toată lumea mi-a spus că batista nu se asortează deloc la ce port eu. Am dat mult pe ea, investiție horror. Dar acum vorbind serios, îmi e tare drag de Dorian. Omul și-a dat seama de un lucru –  că televiziunea, toate astea, vin și trec. Un singur lucru rămâne – cărămizile.”

Dan Negru a povestit că a avut o discuție cu Dorian Popa despre investiții, iar acesta i-a ascultat sfatul. Drept urmare, artistul a construit mai multe case în Domnești și a reușit să vândă o parte dintre ele. „Am vorbit cu el, da. Am vorbit de multe ori cu el despre asta. Ăsta e sfatul pe care i l-am dat lui Dorian de la început, «Doriane, un om mai deștept decât noi toți, pe care îl chema Mark Twain, a zis cumpărați pământ, nu se mai fabrică». M-a sunat a doua zi, de dimineață, «bă, încă gândesc la treaba aia de a zis-o Mark Twain”. A luat Dorian tot, gata, s-a terminat.”


Urmărește ultimele
noutăți în format video

Play

Sursa