Câte clase are, de fapt, Magicianul Robert Tudor. Nimeni nu și-ar fi închipuit că a absolvit o asemenea facultate

Magicianul Robert Tudor este cunoscut în întreaga țară pentru trucurile sale de magie și mai ales pentru aparițiile sale televizate. Chiar dacă se bucură de faimă în domeniul său de activitate, puțini sunt cei care știu de unde a pornit, de fapt. A făcut o facultate care nu are nicio legătură cu ce face în prezent. 

Viața vedetei nu a fost deloc una ușoară. Nu a fost un copil dorit, nu a avut cea mai bună condiție financiară, dar a reușit să se ridice pe propriile sale forțe și să ajungă nu doar cunoscut, ci și cu bani. Mai mult de atât, de mai bine de un deceniu se iubește cu soția sa, Elena, alături de care are doi copii, Adeline (3 ani) și David (6 ani). Totuși, de unde a pornit?

Magicianul Robert Tudor a lucrat la McDonald’s la începutul carierei sale, dar acum este cunoscut de o țară întreagă / Sursă foto: captură Antena 1

Ce studii are Magicianul Robert Tudor

Robert Tudor s-a născut pe data de 7 decembrie 1984 în București. A fost atras de sport, a practicat kaiac-canoe, a făcut box, era iubitor de fotbal. Totuși, nu a reușit să se afirme pe acest plan.

Când a terminat liceul și a fost nevoit să-și aleagă ce studii superioare să urmeze, a mers la Universitatea de  Agronomie, Facultatea de Management si Inginerie Economica în Alimentația Publica și Agroturism. A început cursurile în anul 2002 și în 2006 era deja absolvent.

(CITEȘTE ȘI: Magicianul Robert Tudor încă petrece la trei luni distanță după ce Șerban Copoț și Dan Badea au fost dați afară de la Antena 1. “Na, tată, ca să-nțelegi cine e șeful!” + “I-am făcut să dispară”)

Cum și-a găsi drumul spre magie

Încă din primul an de facultate, și-a descoperit pasiunea pentru magie. Făcea trucuri la petreceri de copii și la evenimente private și posta pe internet munca sa. S-a diferențiat de ceilalți prin umorul său și a reușit, chiar din 2003, să fie chemat la emisiuni TV.

Prin combinația sa de magie, actorie și umor, a câștigat imediat iubirea publicului. Mai mult de atât, a câștigat și premii pentru munca sa și se poate lăuda că este singurul magician care a susținut un spectacol la Sala Palatului, în anul 2018. Zeci de oameni au venit pentru a-l vede pe Robert Tudor pe scenă.

(CITEȘTE ȘI: Ce a pățit magicianul Robert Tudor de la Antena 1, după ce și-a angajat o bonă găsită pe anunțuri. Ce a văzut pe camerele de supraveghere)

Sursa