Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, plan pentru a-l elimina pe Sorin Bontea! Ce s-a întâmplat la emisiunea Chef la cuțite.

Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, plan pentru a-l elimina pe Sorin Bontea

Au fost momente tensionate la emisiunea Chefi la cuțite. Cei trei chefi au avut emoții din cauza provocării celui de al doilea battle.

Irina Fodor a anunțat că vor trebui să aleagă ingredientele cu care vor găti la ruletă. Desigur că această veste i-a îngrijorat pe chefi, pentru că trebuie să gătească niște preparate foarte bune ca să fie siguri că își pot salva concurenții.

Doar că de această dată a fost și o noutate în ceea ce privește celebra ruletă de la Chefi la cuțite. Aceasta avea numele celor trei chefi și culorile echipelor.

Astfel, jurații au tras la ruletă un nume și rivalul respectiv trebuia să le dea ingredientele cu care să gătească.

Chef Florin Dumitrescu l-a ales pe Sorin Bontea. La rândul său, chef Sorin Bontea a rotit și i-a picat chef Florin Dumitrescu. Chef Cătălin Scărlătescu a primit ingredientele tot de la echipa portocalie.

Ce alianță au făcut cei doi chefi împotriva lui Bontea. Cum a reacționat

Dar pentru că ambele echipe primeau ingrediente de la chef Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și chef Scărlătescu au decis să se alieze împotriva lui Sorin Bontea.

„Te deranjează dacă o să iau ceva informații și de la Cătălin, ce ingrediente să îți dau? Că na…tu ne dai la amândoi. Deschidem o alianță. Doar pentru astăzi în ideea în care să aibă și Cătălin ceva de spus, a spus chef Florin Dumitrescu.

După ce a auzit de această alianță, Sorin Bontea a avut un argument puternic. Acesta a spus că cu siguranță alianța dintre colegii lui are legătură cu faptul că a câștigat cele mai multe sezoane de la Chefi la cuțite de până acum.

De asemenea, Sorin Botea stă foarte bine și la capitolul amulete câștigate din din noul sezon de la Chefi la cuțite.

„Au făcut ei alianță, s-au pus pe mine. E normal, am cele mai multe sezoane câștigate…”, a spus chef Bontea.

Sursa