Cătălin Moroșanu, Despre Căsnicia Cu Georgiana: „Nu Mai Este Flacăra De La începutul Relației”. Luptătorul Merge O Dată Pe Săptămână Acasă

Luptătorul a stat mult timp departe de partenera lui, însă relația lor este foarte solidă. Cătălin Moroșanu a spus care este secretul căsniciei lui, dar și cum crede el că trebuie să fie o relație. În opinia sa, dintr-o căsnicie nu trebuie să lipsească copiii, care unesc și mai mult partenerii, susține el.

„Sunt mai mulți factori. În primul rând, cei care au o relație de mai mult timp trebuie să facă un copil, să își construiască o familie. Oricât de mult stai într-o relație, dacă nu se face o casă sau nu vine un copil, intervin problemele. Din acest motiv, foarte multe relații ajung la suprasaturație, iar oamenii nu mai au pentru ce să stea împreună. Mereu le-am zis prietenilor mei: Dacă ai o relație de foarte mult timp, vine momentul să te căsătorești, apoi să faci copii. Copiii sunt un liant foarte important într-un cuplu și chiar oferă un scop în viață. Faptul că am avut-o pe Natalis în 2010 și pe Nicolas Patrick în 2021 a contat foarte mult, ne-a ținut uniți. În al doilea rând, într-o relație contează foarte mult să fiți parteneri de viață, în tot ceea ce faceți. Nu există ca unul să comande tot timpul și celălalt să se supună. Trebuie să se formeze o echipă și partenerul de lângă tine să fie tratat cu respect pentru a construi ceva”, a declarat Moroșanu pentru ego.ro.

„Eu tot timpul am fost plecat”

De când se știe, Cătălin Moroșanu a fost mereu pe drumuri și rar a stat acasă. Și acum, după ce a venit pe lume cel de-al doilea copil, luptătorul stă departe de cei dragi. El face naveta între București și Iași, acolo unde locuiește întreaga lui familie. Relația la distanță nu a fost o problemă pentru Cătălin și Georgiana. Moroșanu merge în fiecare weekend acasă și își petrece timp cu familia sa.

„Rezistăm, eu tot timpul am fost plecat, pe drumuri. Nu este o problemă. Vorbim în fiecare zi la telefon, mă duc în fiecare weekend acasă, nu mi se pare ceva ieșit din comun. Repet, familia este stâlpul unei relații, o să o spun mereu. Dacă nu există un scop comun, atunci totul o să se destabilizeze la un moment dat. Și relația intră într-o buclă temporală, se fac mereu aceleași lucruri. Eu așa văd lucrurile, însă fiecare trebuie să decidă cu privire la ceea ce este mai bine pentru el”, a spus luptătorul.

Pe de altă parte, el susține că nu mai există flacăra de la începutul relației, iar parteneriatul este cel mai important. De asemenea, luptătorul spune că între parteneri ar trebui să existe un echilibru.

„Sunt niște lucruri foarte subtile aici, nu mai este flacăra de la începutul relației, din primii doi ani. Consider că parteneriatul este cel mai important, dar și înțelegerea. O relație trebuie să fie simplă, nu complicată. Mai contează ca un partener să fie mai vulcanic, altul mai calm, nu pot să fie amândoi ca berbecii și să se bată cap în cap”, a declarat Cătălin Moroșanu pentru sursa mai sus-menționată.

Urmărește cel mai nou VIDEO

Sursa