Cătălin Bordea A Spus Cum A Trecut Peste Divorțul De Livia. Metoda Care L-a Ajutat Să Scape De Depresie: „Am Aplicat Regula De 5”

2023 a fost un an greu pentru Cătălin Bordea, care a divorțat de femeia pe care o iubea enorm. La numai câteva luni după ce a fost părăsit de soție, juratul de la iUmor a mai primit o lovitură grea de la viață, mama lui a murit.

„Sunt într-o relație din ce în ce mai bună cu mine însumi”

Deși meseria lui implică să fie întotdeauna cu zâmbetul pe buze, Cătălin Bordea ascunde o mare durere în suflet. El a apelat la psiholog pentru a putea trece mai ușor peste problemele din viața sa și a învățat să se iubească și pe el. De asemenea, juratul de la iUmor a mărturisit că prietenii săi au avut un rol foarte important în viața lui, după ce a fost înșelat de soție.

„Sunt într-o relație din ce în ce mai bună cu mine însumi, și asta contează foarte mult. Am aplicat regula de 5, și anume: terapie, sport, sex, ciocolată și prieteni. Fiecare își face dozajul propriu la fiecare din astea”, a declarat Cătălin Bordea pentru cancan.ro.

Recent, actorul de comedie a fost surprins în lacrimi, iar acesta recunoaște că are momente în care se descarcă plângând. „Toată lumea plânge, câteodată. Obișnuiesc să fac multe lucruri care țin de a fi om”, a adăugat acesta.

„Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba”

Deși în ultima perioadă viața lui a fost plină de greutăți, Cătălin Bordea nu renunță la cariera sa și nici la ajutorul pe care îl oferă familiei sale. Mama vedetei de la Antena 1 s-a stins din viață la vârsta de 55 de ani, după ce cancerul i-a recidivat.

„Fac față pentru că nu am de ales. Am o familie care depinde de mine, o bunică și un frate de care sunt mândru, am prieteni care mă amenință cu dragostea lor. Mai cred în prieteni, nu toți sunt rătăciți. Am o meserie care mă apropie de oameni. Și cumva, m-a pregătit viața de mic. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate. Merg înainte. Am multe filmări, citesc, alerg, vreau să îmi mai iau o casă, aștept turneele și mă înconjor de oameni faini”, a spus Bordea.

Sursa