Cât a costat rochia verde purtată de Kate Middleton în America. Şi tu ţi-ai putea permite să o cumperi, preţul e neaşteptat

Kate Middleton a surprins din nou pe toată lumea. Aceasta a demonstrat încă o dată că este un fashion icon. Soția Prințului William a atras toate privirile cu recenta piesă vestimentară purtată în America. Prințesa de Wales a ieșit în evidență cu o rochie verde vândută de Solace London. Cu toate că mulți ar crede că cea din urmă a cheltuit o avere pe piesa vestimentară, multe doamne pot să și-o permită.

Kate Middleton, apariție senzațională în America: cât a costat rochia purtată de soția Prințului William?

Kate Middleton a demonstrat încă o dată că este un fashion icon veritabil și a reușit să întoarcă privirile tuturor cu cea mai nouă apariție. Soția Prințului William a ales o coafură lejeră și elegantă și o rochie deosebită cu o culoare la care nimeni nu s-ar fi gândit.

Prințesa de Walles a decis să poarte o piesă vestimentară vândută de Solace London care costă 525 de dolari, adică aproximativ 2.500 de lei. Aceasta a ieșit în evidență și cu colierul cu o istorie veche în Familia Regală a Marii Britanii care a fost primit de Regina Maria a Angliei în anul 1911.

Bijuteria este o moștenire prețioasă a familiei care a ajuns ulterior la Regina Elisabeta a II-a, care i-a oferit mai apoi acest colier Prințesei Diana. Kate și William au participat împreună la Gala Earthshot Prize 2022.

Rochia a fost creată de brand-ul Sabina și a fost doar împrumutată de soția Prințului William. În timpul acesta, viitorul moștenitor al tronului a ales să poarte un costum clasic și a lăsat-o pe partenera sa să strălucească.

Secretele stilului lui Kate Middleton

Kate Middleton este recunoscută pe scară largă drept una dintre cele mai spectaculoase și mai stilate femei din familia regală britanică. Imaginea sa a fost de cele mai multe ori alăturată cu cea a Prințesei Diana. Aceasta alege cele mai simple și elegante piese vestimentare pe care le combină cu bijuterii fine, dar cu o mare încărcătură emoțională.

,,Soția prințului William este un exemplu al modului în care poți echilibra corect între ideile moderne despre industria modei și un cod vestimentar clar al tribunalului. Arată elegantă și elegantă în orice situație, dar în același timp ține pasul cu vremurile.

De exemplu, în timpul unei călătorii în Bhutan, ducesa a pregătit o ținută din țesătură pictată, realizată de meșteri locali. Și în Canada, atenția fanilor a fost atrasă de pălăria originală, decorată cu simbolul tradițional al țării – frunze de arțar”, au scris jurnaliștii britanici în urmă cu ceva timp.

Sursa