Când începe America Express – Drumul Aurului. Imagini nemaivăzute din emisiunea mult aşteptată de români

Vești bune pentru fanii Asia Express. După patru sezoane în care au străbătut continentul asiatic, în lung și lat, sezonul 5 s-a filmat în America Latină, acolo unde 9 perechi de concurenți au pornit pe Drumul Aurului. Când va începe, mai exact, America Express. Data de lansare a sezonului.

America Express începe la Antena 1 pe 15 ianuarie

Cel mai așteptat reality-show al iernii, America Express – Drumul Aurului va debuta la Antena 1 pe data de 15 ianuarie. Emisiunea va fi difuzată timp de 4 zile, de duminică până miercuri, de la 0ra 20:00, la Antena 1.

Pentru sezonul 5, producătorii show-ului au părăsit Asia și au pornit într-o aventură pe continentul sudamerican, acolo unde cele 9 perechi de concurenți vor parcurge un drum de 7.000 de kilometri în America Latină, traversând țările Mexic, Guatemala și Columbia.

„Având în vedere traseul ales, a fost nevoie de măsuri de securitate suplimentare pentru că, așa cum vor descoperi și telespectatorii, poveștile despre America Centrală și de Sud nu sunt doar un mit.

Misiunile pe care concurenții trebuie să le îndeplinească în acest sezon sunt și ele adaptate culturii locale și zonelor prin care aceștia vor ajunge.

Au luptat cu taurii, au trecut prin procesiuni șamanice, au organizat propriul festival, au cărat noroi cu corpul, au cântat cu mariachi, au gustat mâncăruri tradiționale mai puțin apetisante, au participat la lucha libre sau au „savurat” picanteriile mexicane.”, se arată în comunicatul oficial transmis de Antena 1.

Cine sunt cele 9 perechi de vedete care participă la America Express

Perechile de vedete care au acceptat provocarea de a participa la America Express – Drumul Aurului sunt Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Acestora li se alătură stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line, și mama ei, Mihaela.

Ca de obicei, Oase și Marius Damian vor fi și ei prezenți, pentru a le povesti telespectatorilor despre specificul zonelor în care ajung concurenții de la America Express, precum tradițiile, istoria și obiceiurile destinațiilor.

În fiecare miercuri seară, concurenții vor trăi emoții la intensitate maximă, aflând dacă vor fi sau nu eliminați din cursă.

Sursa