Cadoul inedit pe care l-a primit Andreea Esca. Pasiunea neștiută pe care o are vedeta Pro TV

Andreea Esca se bucură de magia sărbătorilor de iarnă precum un copil, de fiecare dată, iar celebrarea zilei de Moș Nicolae nu a reprezentat o excepție de la regulă. Celebra știristă de la PRO TV a avut parte de un dar de neuitat. Ce a primit prezentatoarea TV. Cadoul inedit i-a mirat pe fanii săi.

Ce cadou a primit Andreea Esca de Moș Nicolae

Andreea Esca este, fără dubiu, cea mai titrată și celebră prezentatoare TV din România și dispune de venituri impresionante, câștigate prin muncă și efort, bucurându-se de o carieră impresionantă în televiziune, de circa 30 de ani.

Cu toate acestea, știrista de la PRO TV și-a păstrat întotdeauna modestia și blândețea, principalele sale atribute care au cucerit admirația a milioane de fani din toate colțurile țării.

În timp ce alte vedete adoră să epateze prin cadouri scumpe, mașini de lux, bijuterii cu diamante și haine luxuriante, Andreea Esca a demonstrat că se bucură și de cele mai simbolice gesturi. În seara zilei de Moș Nicolae, mama Alexiei Eram a primit un cadou inedit care i-a pus un zâmbet larg pe chip.

Vedeta s-a bucurat de primirea unui puzzle, semn că jurnalista are o pasiune pentru astfel de jocuri creative, menite să-ți pună la încercare capacitatea de concentrare.

Citește și Cum arăta Andreea Esca în 1992: „Prima mea delegație.” Poți să juri că a „înghețat în timp” FOTO

Jurnalista de la PRO TV a primit o nuielușă când avea 3 ani

În ceea ce privește tradiția familiei ei de Moș Nicolae, Andreea Esca și-a amintit că a primit o singură dată o nuielușă în ghetuțe, în copilărie, pe vremea când avea doar câțiva anișori. De asemenea, știrista a declarat că, în viziunea ei, Moș Nicolae ar fi un „tip bun, pe care ar trebui să-l iubim”.

„Chiar dacă, din când în când, ar trebui să ne aducă câte o nuielușă, el este bun și ne dăruiește câte o bomboană. Pentru asta ar trebui să-l iubim. Peste ani nu am mai primit nuielușe.

O singură dacă am primit când aveam 3 sau 4 ani și nu înțeleg de ce. Eram un copil cuminte. Probabil am făcut eu ceva rău.

E amuzant acest joc cu pregătirea și lustruirea ghetuțelor în așteptarea lui Moș Nicolae”, a povestit Andreea Esca, în exclusivitate, pentru Cancan, acum câțiva ani.

Citește și Cine a fost primul bărbat din viaţa Andreei Esca. Prezentatoarea, dezvăluiri neaşteptate: „Merită?”

Sursa