Brigite Pastramă și-a îndeplinit visul de a avea o casă în Dubai. Bruneta a stat acolo vreme de 5 luni, însă, cu numai o zi în urmă, a ajuns înapoi acasă la soțul său.

Momentul întâlnirii dintre Brigitte și Florin Pastramă la aeroport a fost filmat, iar imaginile au ajuns direct pe rețelele de socializare. În perioada de 5 luni în care a stat în Dubei, Brigitte a stat fie singură, fie alături de soțul sau de fiica sa. „Acasă după 5 luni”, a scris Brigitte în mediul online.

Planul lui Brigitte este ca din luna septembrie, fiica sa, Sara, să înceapă studiile în Dubai și să se mute alături de ea definitiv.

„Sper ca Florin să se acomodeze aici și îmi doresc din septembrie să mă mut împreună cu fata mea, care va studia aici. O să-i caut o școală aici, cu ajutorul lui Dumnezeu. Astăzi am avut hand-overul, adică asta înseamnă prima inspecție, și cu ajutorul lui Dumnezeu, până la sfârșitul lunii, poate ne vom muta în casa noastră.

Eu le-am făcut singură (n.r. – actele pentru Dubai). Eu, da, le-am făcut singură. Am vândut un apartament aici și mașina, ca să pot lua casa asta. Și, da, toți banii pe care i-am avut, vreau să-ți spun că i-am băgat aici”, a dezvăluit Brigitte Pastramă, potrivit Wowbiz.

Brigitte Pastramă a răbufnit pe Instagram după ce a fost criticată

Unii dintre urmăritorii ei i-au transmis că fiica ei nu pare fericită că întreaga familie s-a mutat pentru ea în Dubai, unde a fost acceptată la două școli de prestigiu.

„Sunt în Dubai pentru a schimba în bine cursul vieții copiilor mei, iar după patru luni de sacrificiu, în care am renunțat la viața de persoană publică în România, la confortul unei case superbe, în prezent eu locuind într-un studio închiriat (casa noastră de aici nu este încă legată la utilități), Sara a trecut prin mai multe examene la mai multe școli de prestigiu de aici. (…)

A fost admisă cu calificativ foarte bun la ambele colegii și sunt fericită că efortul meu începe să dea roade”, a fost anunțul făcut de Brigitte Pastramă, anunț intens criticat pe Instagram.

Sursa