Bia Khalifa s-a „dezbrăcat” de rușine și a „vărsat tot”. Cum se laudă fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” cu ce are în lenjeria intimă

Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate personaje din mediul  online. Aceasta a dobândit popularitate de când a participat la celebrul show „iUmor” unde și-a încercat șansa de a câștiga. Ulterior, blondina a apărut și în alte emisiuni unde a fost luată în vizor, căci subiectele piperate pe care le-a abordat au făcut publicul să rămână cu gura căscată.

Bia Khalifa, mândră de ceea ce are sub haine

În cadrul unei emisiuni, Bia Khalifa s-a dezlănțuit în adevăratul sens al cuvântului. Fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” s-a lăudat cu ce are în pantaloni și nu i-a fost rușine să dea toate detaliile. Mulți au rămas muți de uimire, căci cuvintele pe care le-a folosit pentru a-și descrie zona intimă au fost de-a dreptul șocante.

CITEȘTE ȘI: DE CE BOALĂ CUMPLITĂ SUFERĂ BIA KHALIFA DE LA „SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI”. CUM A AJUNS ÎN ACEASTĂ SITUAȚIE

Bia Khalifa a dat detalii desprinse din filmele pentru adulți despre ceea ce poartă în lenjeria intimă (Sursă: Arhivă)

Bia Khalifa, detalii desprinse din filmele pentru adulți

Mereu fără inhibiții și cu un curaj greu de egalat, Bia reușește să stârnească atenția celor care o urmăresc. Deși în cele mai multe apariții ale sale a abordat subiecte destul de intime, aceasta nu a ezitat să dea totul pe față și să vorbească pe șleau. Așa a făcut și de această dată. Se pare că blondina este extrem de mulțumită de ceea ce are în pantaloni și nu ezită să laude ce are în lenjeria intimă.

VEZI ȘI: BIA KHALIFA, PRINSĂ NOAPTEA ÎN PĂDURE, CU UN BĂRBAT SUSPECT! SCENE IREALE LA „SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI”

„De ce să fiu supărată când tu îmi spui că îmi arăt p***a pe internet, când am cea mai frumoasă p******ă din România? E micuță, drăguță roz și fac și bani. Vai ce supărată sunt, mă duc acasă să plâng. Sunt prea mândră de titlul Bia Khalifa să mai am și un nume pentru p***ă. Nu, e p***a lui Bia Khalifa”, a spus aceasta într-o emisiune.

Odată cu această apariție, vedeta a șocat o lume întreagă. Cei care i-au urmărit „discursul” au înlemnit când au auzit ce cuvinte a scos pe gură fosta concurentă a show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Totuși, unii apreciază curajul ei și faptul că dă înhibițiile deoparte.

Sursa