Bat clopotele de nuntă pentru Inna? Mărturisirea neașteptată făcută de iubitul său, Deliric, după doi ani de relație

Bat clopotele de nuntă pentru Inna? Industria muzicală din acești ultimi ani a reușit să o ridice pe Inna pe culmile celebrității. Este unul din artiștii pop din România cu cea mai mare deschidere în Occident. Cu mii de fani, în toată lumea, Inna s-a diferențiat de restul. A avut, inclusiv colaborările sale cu artiști de gen ai momentului. Cu alte cuvinte, planul profesional este la cote înalte. Pe plan personal, însă, se pare că bat clopotele de nuntă pentru Inna. Recent fanii au fost părtași la mărturisirea neașteptată făcută de iubitul său, Deliric, după doi ani de relație.

„De unde ştiţi că nu am cerut-o? ” Bat clopotele de nuntă pentru Inna?

Încă din vara lui 2020, Inna și Deliric formează un cuplu, iar așa cum spunea artista, partenerul ei este „iubitul pe care și l-a dorit de foarte mult timp”. Într-un interviu, acordat recent, artista declara despre Deliric:

„Mă susține foarte mult. E iubitul pe care mi l-am dorit de foarte mult timp. E un drăguț și mă susține, la fel de mult cum îl susțin și eu pe el. Un om special. Alături de el sunt fericită. Tot ce pregătește el este delicios! Gătește mereu vegan și mă surprinde de fiecare dată.

Deli este preferatul meu din industria românească. Este cel mai inteligent. Și este cel mai haios din lume Suntem amândoi artiști, împărtășim iubirea pentru muzică, bucuria de a fi pe scenă și de a ne exprima prin muzică.

Avem multe lucruri în comun, dar, de exemplu, unul dintre lucrurile esențiale este că ne place amândurora să călătorim și de fiecare dată când avem timp liber, căutăm noi destinații spre care să ne îndreptăm.”, spunea Inna în numărul din august 2020 al revistei Unica.

Recent, însă, Deliric a făcut mărturisirea neașteptată, care i-a luat prin surprindere pe fanii celor doi, acesta spunând: „De unde ştiţi că nu am cerut-o? Nu îmi place să fac public treaba asta, dar am inelul în minte, doar trebuie să îmi fac curaj”.

Inna și cariera ei de succes

Nu cu foarte mult timp în urmă, Inna avea să dea un interviu pentru publicația ArabianModa, interviu în care a mărturisit despre viața și cariera sa, dar și despre cum a crescut ca artist în România. Întrebată despre cum a început să lucreze în industria muzicală, vedeta mărturisea:

„Muzica a făcut parte din viața mea încă de când eram mică, pentru că mama mea a fost cântăreață, la fel și bunica mea. Am cântat în corul bisericii, apoi am început să iau lecții de canto după ce am participat la festivaluri și concursuri de muzică.

După un timp, am început să cânt pop și rock, iar mai târziu am lansat piesa Hot sub numele INNA. Restul este istorie! Cântatul a fost pasiunea mea cu siguranță încă din primii ani de viață.

Dar, pe drumul meu spre a deveni cântăreață, am avut multe momente în care am vrut să renunț. De asemenea, am crezut că este important să mă concentrez asupra educației mele, așa că de aceea am ales să studiez la o universitate.”, mărturiresa Inna.

Nu știm dacă într-adevăr bat clopotele de nuntă pentru Inna, dar mărturisirea neașteptată făcută de iubitul său, Deliric, după doi ani de relație, cam asta dă de înțeles. Rămâne să vedem dacă se va întâmpla asta și când va face pasul cel mare.

Sursa