Băiețelul Lui Dani Oțil A împlinit 2 Ani. Dezvăluirile Făcute De Gabriela Despre Momentul Când A Născut: „Cea Mai Grea și Intensă Zi”

În 10 septembrie 2021, Gabriela Prisăcariu l-a născut pe Tiago. „M-am topit…❤️❤️❤️❤️”, a fost mesajul vedetei din spital, care își ținea în brațe băiețelul pentru prima dată. La vremea respectivă, și Dani Oțil a repostat imaginea, fericit că a devenit tată.

Astăzi, băiețelul prezentatorului și al vedetei a împlinit doi ani. La prima oră, Dani Oțil a distribuit pe rețelele de socializare două fotografii cu el și Tiago de pe vremea când era bebeluș. A avut și un mesaj special de ziua fiului său.

Dani Oțil și Gabriela, mesaje speciale de ziua băiețelului lor

„2 ani deja…?? Vai de capul meu ??? Viața cu două fecioare în casă trebuie să fie minunată ????”, a scris prezentatorul care e zodia Fecioară, la fel ca fiul lui. Nici Gabriela Prisăcariu nu s-a lăsat mai prejos, și ea a avut un mesaj emoționant de ziua băiețelului.

„10.09.2021. Ora 22.24 și prima noastră poză împreună. Cea mai grea, intensă și frumoasă zi din viața mea. La mulți ani”, a transmis fotomodelul, care a arătat o imagine de pe patul de spital, când l-a născut pe Tiago.

Scrisoarea lui Dani Oțil pentru fiul lui

Înainte ca Gabriela să nască, Dani Oțil a publicat o scrisoare pentru fiul lor. „Dragul meu «Cârcel» sau «Mâini de bătrânel», nu mă apuc acum să îți scriu mult, pentru că am mai scris acum 10 ani o scrisoare și 6 milioane de români au vorbit doar despre asta o vară întreagă…

Ți-aș compune un cântec, o poezie, cum fac alți tați mai talentați. Ar suna prost amândouă și nu vreau să te fac de râs din prima zi de viață… Avem timp pentru asta. Îți las rândurile astea aici, ca peste 10, 15 ani să dai scroll juma de oră până ajungi la postare și să înțelegi starea noastră, cât de mult te-am dorit, dar și panica ce ne-a cuprins.

Dar, dacă părinții mei, care au muls și vaca, au terminat și facultate, s-au descurcat cu mine… Eu zic că reușim ceva. Aș vrea să fiu cu tine măcar la fel de bun cum au fost ei cu mine”. Tu ești fragil acum, dar promit să te fac puternic și rezistent…

Pentru că, în scurt timp, eu voi fi cel fragil (vârsta mea nu e de ședințe cu părinții, ci cu bunicii). Nu voi încerca să te transform în rezultatul sumei frustrărilor mele sportive sau profesionale. Tu NU vei fi un Dani Oțil mai bun. Tu vei fi tu. Bine…

Cu două medalii la Olimpiada din 2040… dar tu! Am șters următoarele 3 idei, pentru că orice scriu acum cu un nod în gât și cu o bere în nas… sună a versuri de manele. Jur. Hai că închei.

Dar dacă fumezi în liceu, vii acasă cu o urâtă belciugată sau nu iei bacul cu medie mare, să știi că deja am poze cu tine dezbrăcat și cu urme de c..a. Când o să afli de Spider-Man, Super Man, Bat Man… să știi că Mama ta e super-eroul meu preferat”, a scris Dani Oțil.


Urmărește ultimele
noutăți în format video

Play

Sursa