Avantaj crucial pentru o echipă de la America Express. Concurentele au apelat la o strategie: „Suntem prima pereche!”

O echipă de la America Express a primit un avantaj crucial, în ediția de luni seara, 23 octombrie. Mai cu seamă, Sânziana Negru și Laura Giurcanu au reușit să ajungă primele la una dintre probe, motiv pentru care au avut timp să își pună în aplicare o strategie. Pentru că au început să cunoască modul în care „operează” celelalte echipe de la Antena 1, cele două concurente au împărțit sarcinile la mină. Detaliile se află mai jos.

Echipa formată din Laura Giurcanu și Sânziana Negru a prmit un avantaj crucial, la America Express. Cele două concurente au ajuns primele la o probă, în emisiunea de la Antena 1, motiv pentru care li s-a oferit șansa să își pună strategia în aplicare. Pentru că au ajuns primele la o mină, unde concurenții erau nevoiți să îndeplinească anumite task-uri dificile, Laura și Sânziana au avut ocazăa să aleagă modul în care sunt împărțite sarcinile.

„Următoarea misiune e să faceți o muncă de miner. Pe panoul alăturat veți găsi job-ul care v-a fost atribuit de către prima pereche care a ajuns aici. Dacă sunteți prima pereche, veți alege pentru voi și pentru toate celelalte cupluri. (…) În momentul ăla am luat toate cartonașele alea să le lipim pe panou”, a mărturisit Sânziana Negru, la America Express.

Vezi și CLEOPATRA STRATAN, ÎNJURĂTURI CA LA UȘA CORTULUI LA AMERICA EXPRESS! DISCUȚIA APRINSĂ DINTRE EA ȘI EDWARD: „VORBESC ȘI URÂT”

Laura Giurcanu și Sânziana Negru, la una dintre probele de la America Express / sursă foto: capturi video

Vezi și PRIMELE PROBLEME ÎN NOUL SEZON AMERICA EXPRESS. SCENĂ ÎNFRICOȘĂTOARE PENTRU CONCURENȚI. “DINTR-O DATĂ, A SCOS REPEDE UN PISTOL”

O echipă de la America Express, Antena 1, și-a pus strategia în aplicare, la proba cu munca de miner

Pentru a merge mai departe cu avantajul, cele două concurente de la America Express au împărțit sarcinile după propria strategie. Chiar dacă celelalte echipe au fost puse în dificultate, Laura Giurcanu a mărturisit că totul „e un joc” și că nu ar trebui să fie „cu supărare”.

„Suntem prima pereche! Acolo, noi eram într-o poziție de putere. Noi făceam jocul în acel moment. Strategie. (…) Oricum e un joc, nu e cu supărare, nu se supără nimeni, nu o luăm personal, nu contează. Noi trebuia să ne securizăm acolo puțin timp în avans, în caz că ei erau după noi. Știm deja că se descurcă oamenii, așa că dacă putem să le dăm ceva mai greu de făcut, de ce nu?”, a spus Laura Giurcanu.

Vezi și CUM ȘI-A UMILIT IULIA ALBU IUBITUL, LA AMERICA EXPRESS DE LA ANTENA 1. CE LUCRU RUȘINOS A ZIS DESPRE EL, ÎN FAȚA CAMERELOR DE FILMAT

Sursă foto: capturi video Antena 1 – America Express

Sursa