Atac de panică la Chefi la Cuțite. A avut o perioadă în care se tot întreba ce caută în show-ul culinar moderat de Irina Fodor. Nu se aștepta să ajungă unde se află în momentul de față dintr-un motiv extrem de simplu.

Moment alarmant în emisiunea Chefi la cuțite. Ce a pățit una dintre concurentele show-ului de la Antena 1. A povestit abia acum

Moment alarmant în emisiunea Chefi la cuțite. Nadd Hu, una dintre concurentele show-ului de la Antena 1, a dezvăluit ce a pățit în ultimul battle. Tânăra a povestit abia acum prin ce a trecut în ultima ediție de pe micile ecrane.

Participanta de 26 de ani, care este pe jumătate chinezoaică datorită tatălui, a avut parte de o trăire neașteptată când și-a dat seama că este înconjurată numai de profesioniști. Ea nu are nicio experiență în bucătărie.

Acest gând a fost declicul care a adus-o foarte aproape de un atac de panică. Nici acum nu realizează cum a reușit să treacă de edițiile pe nevăzute. Stresul și agitația sunt de 10 ori mai puternice decât se văd pe TV, susține Nadd Hu.

„O să vă înșir aici câteva gânduri: am fost și sunt extrem de recunoscătoare pentru șansa care mi s-a oferit, de a face parte dintr-o echipă. N-am nicio experiența în bucătărie, tot ce-am învățat a fost de pe internet sau din familie.

Am încercat să dau tot ce pot, așa cum am știut eu. Motivul atacului meu de panică, după multe introspecții, a fost cred eu faptul că m-am uitat în jur!”, le-a spus concurenta de la Chefi la cuțite fanilor de pe Instagram.

Nadd Hu, concurentă Chefi la cuțite
Nadd Hu de la Chefi la cuțite a suferit un atac de panică. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Nadd Hu de la Chefi la cuțite: ”M-am simțit mică”

„Eram înconjurată de profesioniști, de oameni încredibil de talentați și m-am simțit mică. Mă tot întrebam ce caut aici. Dacă am vreun plus valoare de adus… Dar voi lua a doua șansă dea zi ca pe un semn.

Că poate totuși nu am ajuns aici aleatoriu, iar de mâine să încerc să fac mai bine, așa cum știu eu”, a completat Nadd Hu de la Chefi la cuțite. Totodată, tânăra a mai subliniat că battle-urile și probele individuale sunt foarte grele.

În aceeași notă, participanta de la Antena 1 a mai dezvăluit că este recunoscătoare pentru șansa pe care a primit-o din partea celor 3 chefi. Concurenta din echipa albastră nu se aștepta să ajungă până în acest punct din emisiune.

Tânăra a mai scos la iveală faptul că deși a lucrat 5 ani în televiziune și a făcut sute de live-uri tot a avut emoții în audiții. Nadd Hu susține că a învățat foarte multe lucruri de la colegul său, Alex Mihoc, care face cel mai bun piure de păstârnac.

Sursa