Anunțul lui Mihai Morar despre soția sa, Gabriela, după 16 ani de căsătorie: ‘Femeia este cea inteligentă în relație’

Mihai Morar a vorbit despre secretul unei căsnicii de durată. Celebrul om de radio trăiește de 16 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Gabriela, femeia care i-a dăruit trei copii. „Într-o relație, femeia este cea inteligentă. Cred că despre asta este vorba”, a subliniat acesta. Bărbatul a mărturisit acum care sunt cele două lucruri care nu trebuie să lipsească dintr-un mariaj. Ce a spus vedeta despre relația sa?

Mihai Morar, detalii din căsnicia sa: care este secretul unui mariaj de lungă durată?

Mihai Morar și soția lui formează unul din cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Vedeta este deja cunoscută publicului de ani buni, dar cu toate astea a decis să își țină familia departe de ochii curioșilor și să trăiască discret iubirea din cuplu.

Cei doi se bucură și de trei fetițe minunate: Roua, Mara și Cezara. Mulți dintre fanii omului de radio s-au întrebat de-a lungul timpului cum a reușit să clădească o poveste de iubire atât de stabilă.

Iată că acesta a punctat că soția lui îl cunoaște foarte bine, ulterior a mărturisit că femeia este cea inteligentă într-o relație. De asemenea, prezentatorul TV a afirmat că este nevoie de echilibru și sens pentru ca o căsătorie să treacă testul timpului.

,,Cred că ea îl știe mai bine decât mine pentru că, din punct de vedere al inteligenței într-o relație, femeia este cea inteligentă sau cu adevărat inteligentă. Altfel, cred că despre asta este vorba, despre echilibru și despre sens. Dacă lucrurile într-o relație, într-un job, în orice, nu au un sens, sunt foarte fragile, se pot dărâma. Dacă ai un sens, lucrurile rezistă în timp”, a spus vedeta, pentru ego.ro.

Cu ce se ocupă partenera prezentatorului?

Mihai și Gabriela Morar s-au cunoscut în 2006, moment în care erau colegi la Radio 21. Aceștia au decis rapid să se căsătorească după ce s-au îndrăgostit la prima vedere. Despre omul de radio se știe că a fost implicat în diverse proiecte TV și că are un podcast cu care a reușit să ajungă la inimile românilor.

Cu toate astea, fanii lui știu mai puține despre partenera sa. Gabriela Morar este învățătoare și este foarte dedicată în meseria sa. Bărbatul a mai menționat și că la începutul relației celor doi el era cel orgolios, dar și-a dat seama că ,,nu duce nicăieri”.

„Cred că e vorba pur și simplu de comunicare și să nu îi calci niciodată orgoliul, spațiul intim celuilalt. Să îi dai atât de multă libertate încât să aibă nevoie de adevărata libertate, aceea a familiei. La început eu eram mult mai orgolios decât soția mea și mi-am dat seama că nu duce nicăieri orgoliul”, a mai povestit acesta în urmă cu mult timp.

Sursa