Anunțul Despre Cei 12 Faimoși De La „Survivor România”. Când Vom Afla Numele Concurenților

Cel mai așteptat show al începutului de an! Formatul care te scoate din zona de confort și te face să trăiești cu sufletul la gură fiecare secundă. Șansa la care mii de români au visat. „Survivor România” este tot mai aproape de fluierul de start. Iar în doar câteva zile, cei de acasă vor avea o șansă de neratat: să afle care vor fi cei 12 Faimoși ai sezonului următor. 

Pe 15 decembrie, live, de la ora 21.00, în exclusivitate pe VOYO, toți abonații platformei vor putea urmări un show în care vor fi anunțați concurenții unuia dintre cele două triburi care vor scrie povestea în anul 2023.

Alături de aceștia se va afla Daniel Pavel, prezentatorul formatului care continuă să facă istorie în România! „12 membri are Tribul Faimoși la startul celui mai puternic epic reality game show. Aptitudini și motivații croite pe măsura show-ului vor demonstra și celebritățile care au acceptat provocarea Survivor România pentru sezonul următor. Veți face cunoștință cu cele 6 fete și 6 băieți, pe VOYO, joi 15 decembrie”, declară domnul Dan înaintea emisiei speciale. 

Cine sunt cei care au decis să lase confortul de acasă și să fie nevoiți să lupte pentru mâncare, adăpost și șansa de a discuta cu cei dragi? Cine sunt cei care cred că au ceea ce le trebuie până la finalul unei lupte de neratat? Vom afla în doar câteva zile.

Cine este primul concurent din echipa Războinicilor

În emisiunea „La Măruță”, pe tot parcursul sezonului „Survivor România” 2022, toți cei de acasă s-au putut bucura de cele mai interesante informații din competiție, de interviuri în exclusivitate și de imagini în premieră de pe platourile de filmare. Fiecare concurent a fost invitat în emisiune și a comentat alături de Cătălin Măruță modul în care a simțit experiența celui mai puternic reality show. 

Timp de aproape două luni, în emisiunea lui Cătălin Măruță s-a desfășurat cursa pentru biletul de aur către Survivor România 2023. De curând s-a aflat numele primului Războinic care va ajunge în Republica Dominicană imediat după sărbători.

„Oamenii de acasă sunt cei care au luat decizie și ei sunt cei care au decis cine merge la Survivor. Avem un plic unde sunt rezultatele votului. Din păcate, doar unul va pleca în Dominicană. Publicul a votat, iar noi putem să anunțăm. Primul Războinic la Survivor 2023 este Andreea Moromete”, a spus Cătălin Măruță.

Andreea Moromete este numele concurentei care va face parte din echipa Războinicilor la „Survivor România”.

Când începe „Survivor România” 2023

Alex Delea, câștigătorul „Survivor România” 2022, a dezvăluit luna în care „Survivor România” 2023 va începe la PRO TV. El a făcut marele anunț chiar în finala „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, după ce Anisia Gafton a fost desemnată Regina Junglei.

Câștigătorul nu i-a mai ținut în suspans pe cei prezenți în emisiune și pe cei din fața televizoarelor și a dezvăluit că „Survivor România” 2023 va începe chiar în ianuarie. „De la domnu Dan citire… «Survivor România» începe un nou sezon la PRO TV, chiar la început de an”, a declarat el, conform protv.ro.

FOTO: FacebookUrmărește-ne pe Google News

Urmărește cel mai nou VIDEO

Sursa