Duminică, Domnul Dan a făcut un anunț „bombă” în cadrul ediției  de pe 25 ianuarie. Prezentatorul de la „Survivor România 2023” a dezvăluit faptul că va fi modificată ora la care se difuzează emisiunea de la Pro TV. Mutarea neașteptată ar fi legată de concurența de la Antena 1.

Potrivit spuselor Domnului Dan, de săptămâna aceasta, „Survivor România 2023” va fi difuzat pe platforma Voyo cu 24 de ore în avans. Astfel, fanii emisiunii de la Pro TV care se abonează vor putea vedea spectacolul făcut de concurenți cu o zi înainte de apariția sa pe micile ecrane.

(CITEȘTE ȘI: Idilă la Survivor 2023 de la Pro TV?! Ce au făcut Vica Blochina și Jorge singuri: „Te ador, îmi place mult de tine”)

Când se va difuza „Survivor România 2023” pe televizor. De ce ar fi făcut schimbarea producătorii de la PRO TV

Emisiunea „Survivor România 2023” va putea fi urmărită luni, marți și miercuri la Pro TV, de la ora 20:30. Pe Voyo, va apărea duminică, luni și marți, difuzând episoadele cu 24 de ore înainte de ce văd telespectatorii pe micile ecrane.

Când va fi difuzat „Survivor România 2023”. Sursă foto: PRO TV

Până acum,  Pro TV si Voyo transmiteau simultan edițiile din acest sezon pentru a face față concurentei cu rivalii de la America Express, difuzat pe Antena 1.

Concurenți rămași la „Survivor România 2023”

În lupta pentru premiul de 100.000 de euro au intrat 12 Războinici și 12 Faimoși. După doar câteva ediții, cei care au plecat din Republica Dominicană sunt: Maria Lungu, Maria Constantin, Sebastian Dobrincu, Daria Chiper și Gheboasă, cel care a și vrut să iasă din concurs, iar acum cere să fie primit înapoi.

Astfel, pe lista celor care încă au rămas în cursă, se numără: influencerița Carmen Grebenișan, artistul Jorge și actrița Ada Dumitru, fiica vitregă a actorului Bebe Cotimanis, Campionul kickbox, Ionuț Iftimoaie, instructorul de fitness Remus Boroiu, Vica Blochina, Bianca Patrichi, fosta ispită de la Insula Iubirii, rapperul DOC,  campioana europeană la gimnastică ritmică Ștefania Stănilă, doar din tribul Faimoșilor.

Din tribul Războinicilor, au rămas: Alin Chirilă – luptător MMA, Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări, Robert Moscalu – barman, Lucianna Vagneti – antrenor personal, Dan Ursa – director zonal vânzări, Andrei Krișan – antrenor personal, Răzvan Danciu – student, Andreea Moromete – creator de conținut, Andrei Neagu – actor și Codruța Began – profesor educație fizică și sport.

(CITEȘTE ȘI: Care este cel mai mare regret al lui Sebastian Dobrincu, după ce a părăsit competiția Survivor România 2023)

Sursa