Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu, declaraţii emoţionante de iubire. Cei doi nu ezită să îşi arate dragostea: „Noi rămânem cu speranţa”

În 2023, Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu vor sărbători șase ani de relație. Noaptea dintre ani, așa cum era de așteptat, i-a găsit pe cei doi împreună, iar vedeta TVR nu a ezitat în a posta un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. De altfel și partenerul divei avea să facă același lucru.

La început de an, declaraţii emoţionante de iubire între Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu

Vedeta TVR trăiește de șase ani o frumoasă poveste de dragoste. Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu sunt împreună din 2017, și nu dau încă semne că s-ar fi plictisit unul de celălalt. Așa cum era de așteptat, Noaptea dintre ani au petrecut-o împreună, iar fanii celor doi au asistat la adevărate declaraţii emoţionante de iubire. Cel care a făcut primul declarația, a fost Adrian Brâncoveanu, într-o postare pe contul său de Instagram, însoțită de o poză în care este alături de partenera sa, Andreea Marin:

„Anii trec, se duc ca vântul, Noi rămânem cu RĂBDAREA, Anii trec, se duc ca râul, Noi rămânem cu SPERANȚA. Anii trec, se duc în stele, Noi rămânem cu IUBIREA, Anii trec se duc în zare, Noi rămânem cu SENINUL.

La mulți ani! Să aveți parte de tot ce este mai bun în viață! Nu renunțați la BINE și la DORINȚE! #happynewyear #2023.”, a scris la primul gong în Noaptea dintre ani, Adrian Brâncoveanu.

Ceea ce poate nu se aștepta nimeni, a fost răspunsul scurt și la obiect al divei, aceasta scriind „Te iubesc!”, iar fanii au umplut de comentarii elogioase la adresa cuplului.

Vezi și: Ce va face Andreea Marin împreună cu „soacra” ei, în curând. Zâna ne-a divulgat planurile de Crăciun VIDEO EXCLUSIV

„Dragostea e cel mai important liant”

Deși sunt împreună de aproape 6 ani, cei doi s-au afișat extrem de rar împreună la evenimentele mondene la care Andreea Marin a fost invitată. Dar, deși puține aceste momente, vedeta spune că „dragostea e cel mai important liant”, și că restul nu mai contează în relația frumoasă pe care o are cu Adrian Brâncoveanu:

„Noi suntem într-o perioadă a vieții în care chiar considerăm că dragostea e cel mai important liant și dar, totodată. Lucrurile materiale nu mă impresionează decât în măsura în care ele au o legătură cu sufletul, au o semnificație.

Comunicarea dintre noi e mult mai așezată, mult mai matură, ne-am învățat unul pe celălalt. Oamenii în timp ajung să se cunoască mai bine. Am ajuns să ne facă plăcere chiar și clipele în care pur și simplu stăm istoviți, după o zi de muncă, unul lângă celălalt în fața șemineului, fiecare cu cartea lui în mână.

Chiar ne bucurăm de această stare de bine și de liniște, de pace interioară. El mă vede așa cum mă văd toți cei din familie, ca un om normal”, declara Andreea Marin într-o emisiune de la Antena Stars.

Dacă vor face sau nu pasul următor în relația lor, rămâne de văzut. În schimb, ceea ce este cert, esteă că într-adevăr se iubesc și simt că sunt compatibili, unul cu celălalt.

Sursa