Andreea Marin, dezvăluiri neașteptate despre divorțul de Ștefan Bănică jr: ‘Mi-a fost frică’

Andreea Marin a făcut dezvăluiri neașteptate despre divorțul de Ștefan Bănică Jr. Deși au trecut nouă ani de la acest eveniment, vedeta povestește abia acum ce a simțit cu adevărat în acele momente. Andreea Marin a recunoscut că „i-a fost frică”. Iată ce a declarat prezentatoarea de televiziune!

Andreea Marin, dezvăluiri despre divorțul de Ștefan Bănică Jr

Andreea Marin este o femeie de succes, cu o carieră de peste 30 de ani în televiziune. Însă dincolo de reușitele profesionale notabile, Andreea Marin a dezvăluit că, pentru ea, cel mai mult a contat liniștea interioară.

Vedeta a vorbit deschis, într-un interviu exclusiv acordat Ego.ro, cum a reușit să găsească echilibrul între bucuriile profesionale și cele personale, cum a îndepărtat din viața ei pe cineva care i-a fost alături doar pentru că ea este Andreea Marin și ce a simțit atunci când a divorțat de tatăl fiicei sale, Violeta.

„S-a întâmplat și asta la un moment dat. Nu doar pentru acest lucru, dar a contat mult. (…) Nu te prinzi ușor, pui suflet, eu sunt genul de om care pune suflet în ceea ce face și în orice relație. Nu stau să îmi pierd vremea cu cineva în care nu cred. Dar sunt și genul de om rațional: simt cu inima, dar gândesc și cu mintea. Și până la urmă văd lucrurile așa cum sunt ele”, a mai spus Andreea, întrebată dacă, la un moment dat a existat vreo persoană care i-a fost alături doar pentru că este Andreea Marin.

În ce privește divorţul de Ştefan Bănică Jr, Andreea Marin a dezvăluit cu sinceritate, pentru sursa citată, că i-a fost frică să o ia de la capăt, dar, în acelaşi timp, a avut puterea să se reculeagă şi să meargă mai departe.

„M-am mutat, mi-am luat viața de la capăt, m-am pus pe treabă. Și mie îmi era frică, pentru că nu era vreo bucurie faptul că trebuia să o iau de la capăt”, a mai mărturisit Andreea Marin, în cadrul emisiunii Ego Life.

Ce sfat are pentru alte femei

Andreea Marin știe însă că nu este ușor să o iei de la capăt în viață și are un mesaj important pentru femei. Copiii nu trebuie să vadă violența în familie, însă „de multe ori femeile spun „stau ca să aibă copilul și tată”, chiar dacă el este violent .” Vedeta le încurajează pe femei să caută legile care le apără prin juriști și avocați.

Andreea Marin consideră că pentru orice femeie, mai ales pentru orice mamă, este important să nu își piardă energia pozitivă și că „sentimentele tale să nu depindă exclusiv de existența altcuiva. Trebuie să faci în așa fel încât să ajungi să te simți bine cu tine”.

Sursa