Andreea Ibacka, Despre Relația Lui Inoke, Fata Cea Mare A Lui Cabral, Cu Cei Doi Frați: „Sunt în Etape Foarte Diferite”

Vara aceasta a fost una de neuitat pentru familia Ibacka. Andreea a povestit cum și-a petrecut cele trei luni de vară, dar și cum a fost vacanța din Amsterdam. Soția lui Cabral a mărturisit că a găsit o mulțime de activități interesante pentru copii în vacanță, deși orașul nu este în topul favoritelor pentru famiile cu copii.

De doi ani, Inoke, fata cea mare a lui Cabral, locuiește în Amsterdam, acolo unde lucrează și studiază. Andreea Ibacka este foarte încântată că cei trei frați au putut să își petreacă timpul împreună. A fost prima dată când întreaga familie a mers să o vadă pe Inoke, pentru că până acum ea era cea care venea în țară pentru a-i vizita pe cei dragi.

„Am fost cu copiii la Amsterdam. Știu, este o destinație atipică pentru copii, dar cu puțin research găsești foarte multe activități pentru ei. Am văzut fel de fel de locuri de joacă, parcuri de distracții, muzee altfel. Nu sunt muzeele alea pe vechi, deoarece copiii se plictisesc la picturi, sculpturi și din astea. Și a fost foarte tare, că s-au reunit frații. Inoke, sora cea mare, locuiește acolo de doi ani și e prima oară când am vizitat-o în locație. Până acum ne vedeam când venea ea în țară. Și a fost o vacanță foarte reușită”, a povestit Andreea Ibacka pentru cancan.ro.

Întrebată cum se înțeleg cei trei frați, pentru că există o diferență destul de mare de vârstă între ei, actrița a răspuns: „Da, sigur, dar e o diferență de vârstă destul de mare și ținem tot timpul legătura pe videocall, în general cam așa ne vedem. De vreo două trei ori pe an ne vedem live. Și e o relație foarte mișto, dar sunt în etape foarte diferite, așa că Inoke se pune la mintea lui Namiko, îi ascultă toate poveștile, dramele, telenovelele de la grădiniță. Dar îți dai seama că ele trăiesc povești diferite la momentul ăsta, dar pun bazele unei relații solide pe mai departe. Ea are 21 de ani, ai mei au 5 și 2, diferența e de o generație întreagă”.

Cum se descurcă Andreea Ibacka, soția lui Cabral, cu cei doi copii

Andreea și Cabral Ibacka sunt împreună de 15 ani și au împreună doi copii, pe Namiko și Tiago. Actrița a dezvăluit recent ce se întâmplă atunci când întreaga familie pleacă în vacanță și cine o ajută cu creșterea copiilor.

„Nu plecăm fără copii, dar, poate, la un moment dat, când o să mai crească un pic, o să reușim și treaba asta. Suntem ceva mai organizați decât eram înainte. Intervine și factorul spontan, pentru că, uite, călătorim cu rulota destul de mult și atunci nu știi ce se întâmplă, unde ajungi, poți să prelungești cazarea, dacă îți dorești și programul îți permite.

Dar atunci când călătorești cu copii atât de mici, sigur că trebuie să ai bagaje mai multe, adică trebuie să te pregătești un pic înainte, cel puțin să îi pregătești pe ei.

De multe ori la noi nici nu mă mai gândesc, 3-4 ținute le învârt între ele, îmi ajung, dar pentru ei trebuie să am schimburi suficiente, să am toată farmacia cu mine în caz că apare vreo urgență, jucării, cărți și așa mai departe”, a declarat Andreea Ibacka pentru Playtech.ro.

Andreea a apelat la o bonă pentru Tiago, deși, bunicile sunt prezente în viața lor ori de câte ori este nevoie. Astfel că Andreea primește ajutor total, atunci când timpul nu îi permite să se dedice celor doi copii.


Sursa