Andreea Bănică, apariție de infarct pe internet. Fanii au reacționat imediat: „Nu mai ai rușine”

Andreea Bănică și-a surprins fanii cu o nouă apariție extrem de sexy. Celebra blondină a primit multe aprecieri din partea internauților care cu siguranță au privit lung imaginile cu ea. Artista este o femeie cu forme voluptoase și foarte conștientă de atuurile sale fizice. Cântăreața a ales de această dată o rochie neagră decoltată și foarte scurtă. Picioarele sale lungi și bine lucrare la sală au fost apreciate de cei care o iubesc.

Andreea Bănică, apariție sexy pe internet: cum s-a lăsat surprinsă solista?

Andreea Bănică are 44 de ani, dar majoritatea fanilor nu îi dau deloc vârsta din buletin. Vedeta arată impecabil după cele două sarcini. Aceasta are mare grijă la felul în care arată și dorește să se mențină tânără pe cât de mult timp posibil.

Solista este atentă la alimentație și are un program sportiv pe măsură. Blondina postează des fotografii extrem de senzuale cu care îi încântă pe urmăritorii săi din mediul online. De data asta i-a surprins pe toți într-o rochie îndrăzneață și foarte decoltată.

Piesa vestimentară era neagră, mini și cu un decupaj amplu la nivelul sânilor. Cei mai mulți internauți s-au grăbit să îi aprecieze trupul de zeiță, iar în nu mai puțin de 14 ore Andreea Bănică a primit peste 5.000 de aprecieri.

,,Știți ce? Nu îmi pasă”

Blondina a vorbit despre criticile primite în special în ultimii ani din carieră. Cea din urmă a susținut că părerile din exterior nu contează foarte mult pentru ea, ci doar modul în care se simte în propria piele.

De asemenea, vedeta a subliniat că face ce dorește în timpul liber și se pozează exact așa cum simte, mai cu seamă că este mândră de imaginea sa și de cum arată trupul său după trecerea timpului.

„Când ești bârfit, judecat, vorbit, înseamnă că exiști! Da, de când m-am apucat de sport am căpătat și mai multă încredere în mine. Am văzut atâtea exemple de femei măritate cu copii care au poze pe instagram gen a mea și… m-am inspirat! Toate ne facem poze în oglindă 🙈Da, știu, veți spune: “da, Andreea, dar nu îmi arăt pozele tuturor ci doar soțului sau iubitului”. 🤣🤣🤣

Știți ce? Nu îmi pasă, fiecare este liber să facă ce vrea!!! Apropo, sunt sânii mei, fundulețul meu, totul îmi aparține, nu am semnat vreun contract 🤣🤣🤣 „, scria Andreea, în urmă cu ceva timp, în dreptul unei imagini în care purta doar lenjerie intimă!

Sursa