Anda Adam vrea să își ia revanșa în fața logodnicului său. Ce plan are după surpriza cererii în căsătorie. „I-o coc și eu”

Anda Adam vrea să își ia revanșa în fața logodnicului său. Cântăreața a dezvăluit totul despre planul pe care și l-a făcut, după ce a fost cerută în căsătorie de Yosif Mohaci într-un peisaj de vis din Turcia. Vedeta nu o să uite niciodată momentul romantic organizat de partenerul ei în Cappadocia. Dar nici omul de afaceri nu va uita ce îi pregătește partenera sa.

Ce planuri are Anda Adam privind nunta cu Yosif Mohaci

Anda Adam a fost cerută în căsătorie de Yosif Mohaci anul trecut. De atunci și până acum, cei doi parteneri s-au gândit la tot felul de detalii legate de marele eveniment. Nu au stabilit, însă, nimic în mod oficial.

Pe de altă parte, cântăreața susține că partenerul său i-ar pregăti o altă surprinză, așa cum s-a întâmplat în Cappadocia, Turcia. Cel puțin, așa intuiește, potrivit mărturisilor pe care le-a făcut jurnaliștilor.

Și dacă Yosif Mohaci a „copt-o” pe vedetă, se pare că și aceasta are pus la punct o surpriză pentru partenerul ei. Anda Adam a vorbit, recent, despre planurile pe care privind viața de familie.

„Vreau să fac și copilași, poate încă doi. Poate fac și nuntă. (…) Nu știu, dar simt eu că el are un plan, un gând”, s-a exprimat artista, adăugând ulterior că așteaptă să fie surprinsă de partenerul ei.

Anda Adam vrea să își ia revanșa în fața logodnicului

Celebra cântăreață a recunoscut că își dorește să devină din nou mamă. Și nu are în plan să aibă doar un singur copil cu partenerul său, căruia i-a spus „Da!”. Mai mult, Anda Adam vrea să își ia revanșa în fața logodnicului.

„El vrea să mi-o „coacă” mie și eu i-o „coc” lui cu doi copii. Noi ne dorim copii. Evelin a zis că vrea doi, un frățior și o surioară. Gemeni a zis că vrea.(…) Dacă așa o vrea Dumnezeu, poate, cine știe, avem noroc. Ar fi ideal”, a spus Anda Adam, într-o intervenție televizată, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Cadou de 50.000 de euro pentru Anda Adam. Ce a primit artista

Cererea în căsătorie de anul trecut a reprezentat, pentru cântăreață, unul dintre cele mai emoționante momente pe care le-a trăit vreodată. De altfel, Anda Adam a și mărturisit că nu se aștepta să fie cerută de soție în vacanța din Cappadocia, Turcia. Copleșită de emoții, artista a izbucnit atunci în plâns – unul de fericire. Toate persoanele din jur i-au felicitat și i-au aplaudat pe cei doi îndrăgostiți.

Sursa