Acasă Lifestyle ”Am sunat de 2 ori la Poliție!”
”Am sunat de 2 ori la Poliție!”

”Am sunat de 2 ori la Poliție!”

de Administrator

O altă descoperire șocantă a avut loc pe litoralul românesc. Mai multe persoane, aflate pe Plaja Corbu din județul Constanța, au găsit un delfin mort. Trupul mamiferului a fost adus la mal, pe nisip, de valuri. Una dintre persoane a luat imediat legătura cu autoritățile, pentru ca delfinul mort să fie preluat de o echipă specializată. În mesajul primit pe adresa [email protected], persoana respectivă ne mărturisește că trupul delfinului este eșuat de ore bune pe plajă, iar, până recent, nimeni nu a intervenit să îl ridice. Iată detaliile mai jos, în articol.

Mai multe persoane, aflate pe Plaja Corbu din județul Constanța, fâșia situată în proximitatea stațiunilor Mamaia și Năvodari, au sesizat trupul neînsuflețit al unui delfin, pe nisip. Delfinul mort a fost adus de valuri, la mal. Una dintre persoane a sunat la Poliție de două ori, apoi a apelat un ONG. Reprezentanții ONG-ului i-au transmis că se cunoaște, deja, situația respectivă, și că ar urma să intervină, în cursul zilei de mâine, un reprezentant al Rezervației Deltei Dunării. Apoi, în mesajul primit la adresa [email protected], persoana care a descoperit delfinul mort a mai sunat, încă o dată, la 112, apoi i-a fost efectuată legătura cu Poliția. Însă, potrivit spuselor sale, până recent, nimeni nu s-a prezentat la fața locului, pentru a ridica mamiferul mort.

Desoperire șocantă pe Plaja Corbu – un alt delfin mort, adus de valuri la mal

De altfel, nu este prima oară când valurile aduc la mal trupurile neînsuflețite ale delfinilor. Vă redăm, mai jos, mesajul primit.

„Caz revoltător! La Plaja Corbu, un delfin eșuat de câteva ore! Am sunat la Poliție de 2 ori. Am primit numărul de telefon de la agenție. Am sunat, apoi, la un ONG care mi-au spus că știu de situație și că vine cineva de la Rezervația Deltei Dunării mâine. Am mai sunat încă o dată la 112 și mi-au spus că îmi dau un număr de telefon de la cei care se ocupă. Le-am spus că am sunat, iar abia atunci mi-au făcut legătura cu Poliția. Nici până în momentul când trimit mesajul nu a venit nimeni”, este mesajul primit la adresa [email protected].

Delfinul mort adus la mal nu a fost preluat, încă

Vezi și APARIȚIE SPECTACULOASĂ LA EFORIE NORD. TURIȘTII AU SCOS IMEDIAT TELEFOANELE PENTRU A NU RATA MOMENTELE | VIDEO

Recent, autoritățile au fost sesizate de turiști de alți delfini morți, aduși la mal de valuri. De exemplu, în urmă cu două zile, un alt mamifer a fost găsit mort pe o plajă din Constanța. Turiștii au sunat imediat la 112 și au acoperit mamiferul cu un cearceaf. Abia după câteva ore, delfinul mort a fost ridicat de biologi. Un doctor în științe a susținut, la Observator, că ar fi fost vorba despre „un exemplar juvenil, de marsuin”. De altfel, în luna iunie 2023, în stațiunea Mamaia, turiștii au descoperit trupul unui alt delfin zăcând pe plajă. Vezi aici detalii.

Sursa

Citește și ...

Lasă un comentariu