Acasă Lifestyle Am intrat în noua casă a Franciscăi și a lui TJ Miles! Cine-i șeful? Cum se ”sparg” banii? De ce musai draperii? Secretul din dormitor: ”Să nu vadă vecinii!”
Am intrat în noua casă a Franciscăi și a lui TJ Miles! Cine-i șeful? Cum se ”sparg” banii? De ce musai draperii? Secretul din dormitor: ”Să nu vadă vecinii!”

Am intrat în noua casă a Franciscăi și a lui TJ Miles! Cine-i șeful? Cum se ”sparg” banii? De ce musai draperii? Secretul din dormitor: ”Să nu vadă vecinii!”

de Administrator

Greu i-a fost Franciscăi o perioadă. S-a despărțit de soț, apoi l-a întâlnit pe TJ Miles. Ca bărbat! Profesional treaba mergea brici, colaborau, iar chimia dintre ei se simțea. Acum sunt împreună. Viața e în roz, dintr-odată, pentru artistă. Suferințele unui final de căsnicie s-au șters cu buretele. Mai nou, Francisca și TJ-ul ei și-au luat casă. Iar CANCAN.RO le-a ”răscolit-o”.

Binevoitori, cei doi iubiți, care au și planuri de nuntă și de copii, au spus totul. Cine e șeful în casă? Aflați imediat, așa cum veți descoperi și de ce, musai, vrea Francisca draperii!

(VEZI AICI: FRANCISCA, ADEVĂRUL DESPRE RELAȚIA CU TJ MILES! CINE A FĂCUT PRIMUL PAS, CUM A FOST PRIMA NOAPTE, CUM I-A CUNOSCUT PĂRINȚII, DAR ȘI ÎNTÂMPLAREA HAIOASĂ)

Secretul din coletele prin curier: ”Rar, dar când vine…”

CANCAN: Care dintre voi este mai cheltuitor? Am auzit că TJ Miles!

FRANCISCA: Amândoi suntem cheltuitori. Rău de tot!

TJ MILES: Are dreptate. Adică, spargem banul ăla… Doamne! Zici că crește în copac! Îl luăm cu rândul, că dacă nu facem așa, ar trebui să creștem copacul nostru.

Francisca și TJ Miles s-au mutat în casă noua

CANCAN: Atunci, să simplificăm: la care vine mai mult curierul?

TJ MILES: Depinde, nu pot să zic ea sau eu. La ea vine curierul mai des că are chestii mici, care tot vin. Un fard, un ruj, un foarfece… Multe produse românești. La mine vine mai rar, dar când vine…

(CITEȘTE ȘI: SE ANUNȚĂ NUNTĂ MARE: TJ MILES O CERE PE FRANCISCA DE NEVASTĂ! ”ȘI DACĂ E ÎNTR-O LUNĂ?” CÂȚI COPII VOR)

CANCAN: 10-20.000!

TJ MILES: Da, da…

FRANCISCA: Hai să-ți zic secretul: când vine pentru el, în coletul ăla există mereu ceva și pentru mine.

CANCAN: Băiat finuț, comandă și pentru tine…

TJ MILES: Da, da, cap-coadă!

”Francisca pune piciorul prin prag!”

CANCAN: V-ați luat casă! Întrebarea este: TJ, doamna cât de implicată este în decorarea interioară și dacă este mai implicată decât tine? De fapt, dacă face regulile în casă, dacă pune piciorul în prag?

TJ MILES: Cred că pune piciorul prin prag! Dar ea dă moda la casă… Bej, `vreau să fie culori deschise, neutre, vreau draperie, să nu ne vadă vecinii în casă`… Eu sunt black and white, ea o face, cum să zic, cu precizie.

FRANCISCA: Eu sunt mult mai atentă la detalii, asta ai vrut să spui.

TJ MILES: Eu iau căsuța, să punem toate uneltele în spate, eu fac gazonul, plantele, grătarul, ce ține de afară sunt eu. Ce ține de înăuntru e ea.

(NU RATA: “ESTE RECENT DIVORȚATĂ!” MOTIVUL PENTRU CARE TJ MILES ȘI FRANCISCA NU POT AVEA O RELAȚIE FUNCȚIONALĂ)

CANCAN: Ești grataragiu bun?

TJ MILES: Jur, dacă te invit la un burger sau un steak de vită făcut de mine, trebuie să te muți la mine acasă, că avem un dormitor în plus.

CANCAN: Chiar, câte dormitoare aveți?

FRANCISCA: Avem două, unul matrimonial… Inițial erau trei, dar unul a devenit dressing. Noi, în cel matrimonial, aveam dressing, dar e o glumă! Micuț, ce să faci în ăla?

Francisca s-a ocupat de interior, TJ Miles, de exterior

Draperii să-i ascundă rețeta de brioșe a Franciscăi! Și nu numai…

CANCAN: Ziceați că puneți draperii ca să nu vă vadă vecinii în casă! Ce ar putea să vadă vecinii în casă?

FRANCISCA: Ar putea să vadă cum facem clătite, cum facem brioșe, pentru că eu nu aș vrea să divulg rețeta mea de brioșe.

(AFLĂ ȘI: FEMEIA DIN CANADA CARE I-A DESCHIS OCHII LUI TJ MILES, AVENTURI DE-O NOAPTE ȘI DAT PESTE CAP DE PĂRINȚII FRANCISCĂI: ȚUICĂ, PĂLINCĂ ȘI TABLE CU TATA SOCRU`! CE ZICE DE INELUL DE LOGODNĂ)

TJ MILES: Am vrut și eu să zic de sarmale, de mici… Stai puțin, tu la ce te gândeai?

CANCAN: La alte chestii mai …neortodoxe, domnu` Miles!

TJ MILES: Cum aranjăm canapeaua? Când punem pernele după aia, când se dereglează pernele?

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Citește și ...

Lasă un comentariu