Acasă Lifestyle Alina Vidican A Sărbătorit 2 Ani De Căsătorie Cu Claude Senhoreti într-un Hotel De Lux. Cum S-au Pozat și Cât Costă O Noapte De Cazare Acolo
Alina Vidican A Sărbătorit 2 Ani De Căsătorie Cu Claude Senhoreti într-un Hotel De Lux. Cum S-au Pozat și Cât Costă O Noapte De Cazare Acolo

Alina Vidican A Sărbătorit 2 Ani De Căsătorie Cu Claude Senhoreti într-un Hotel De Lux. Cum S-au Pozat și Cât Costă O Noapte De Cazare Acolo

de Administrator

Pe 27 august 2021, Alina Vidican și Claude Senhoreti s-au căsătorit. La cinci ani de la divorțul de Cristi Borcea, Alina Vidican i-a spus da omului de afaceri, dar nu în România, ci în Florida, Statele Unite, acolo unde ei locuiesc.

„Am fost binecuvantați să fim împreună, am fost sortiți și este o adevărată plăcere să îmi împart viața cu ea. Nu m-am gândit că mă voi mai căsători în viața asta, dar am întâlnit-o pe ea, era foarte pasionată de mașini, mai ales de curse, și am zis că nu pot să las să treacă o asemenea femeie”, a spus la Pro TV Claude Senhoreti, după nunta cu Alina Vidican, unde românca a primit cadou o mașină de peste 100.000 de dolari.

Declarațiile lui Claude Senhoreti la 2 ani de la căsătoria cu Alina Vidican

Acum, cei doi au sărbătorit doi ani de căsătorie într-un loc inedit. Alina Vidican și Claude Senhoreti au fost cazați într-un hotel de cinci stele din Palm Beach, unde preţul unei camere pe noapte e peste 1.000 de euro, scrie as.ro.

„Aniversare fericită, iubita mea. 2 ani se simt ca şi 20”, a transmis pe Instagram Claude Senhoreti, care s-a pozat în luxosul hotel alături de Alina Vidican.

Alina Vidican, răsfățată de soțul ei cu cadouri de sute de mii de dolari

În martie, Alina Vidican și-a sărbătorit ziua de naștere. A împlinit 39 de ani, iar Claude Senhoreti, soțul ei, a surprins-o cu un cadou de sute de mii de dolari: o mașină marca Lamborghini, ediție limitată. Pe Instagram, milionarul Claude Senhoreti a distribuit un clip video cu mai multe imagini.

Alina Vidican apare în toate fotografiile, ea dă husa jos de pe mașină, apoi se urcă chiar și la volan. „Draga mea, azi este ziua ta. Sper să te bucuri de noul tău LAMBORGHINNI STO SE30. Fata mea iubitoare de mașini. Nu ești doar jumătatea mea, ci ești totul meu, te iubesc!”, a transmis bărbatul prin intermediul rețelelor de socializare.

„Cadou de ziua cuiva? Oamenii tăi preferați? Culoarea este atât de bolnavă! La mulți ani Alina! Așa de fericit pentru tine”, a mai transmis apoi Claude Senhoreti despre cadoul pe care i l-a făcut Alinei Vidican. Conform Fanatik, mașina primită de fosta soție a lui Cristi Borcea costă 425.000 de dolari. Modelul a fost lansat în anul 1993, pentru a sărbători aniversarea de 30 ani a Lamborghinni.


Urmărește ultimele
noutăți în format video

Play

Sursa

Citește și ...

Lasă un comentariu