Adrian Enache A Anunțat Ce Nume Va Purta Nepoțica Lui. Diana și Băiatul Lui Sorin Ovidiu Vîntu Vor Deveni Părinți

Diana Enache este însărcinată în ultimul trimestru și va avea o fetiță. Adrian Enache este mândru că va deveni bunic și așteaptă cu mare nerăbdare ziua în care își va cunoaște nepoțica. Artistul a dezvăluit ce nume va purta micuța, iar părinții au ales un nume de sfânt. Pe fetiță o va chema Maria, iar Diana și Ionuț vor mai alege încă un prenume pentru fiica lor.

„Cred că Maria pentru că este un nume extrem de frumos și sfânt, care este cântat în multe melodii. Să vedem la al doilea ce nume au în plan, dar Maria știu sigur”, a declarat Adrian Enache, la Antena Stars.

A mai rămas puțin până când Diana Enache va naște, iar toată familia așteaptă cu sufletul la gură marele moment. Adrian Enache, în vârstă de 57 de ani, este bucuros că va deveni bunic.

Adrian Enache a aflat de ziua sa de naștere că va avea o nepoțică

Chiar de ziua de naștere a artistului, fiica sa l-a anunțat sexul bebelușului. Adrian Enache a împlinit pe 12 iunie 57 de ani. „Pentru că astăzi este ziua ta, eu zic că vei primi cel mai frumos cadou de până acum, eu așa zic”, a spus Diana.

Adrian Enache a fost curios să afle ce sex are bebelușul pe care fiica lui îl poartă în pântec, astfel că Diana i-a dat vestea cea mare. „Dumnezeu lucrează prin situații și prin oameni și, după cum vezi, am ales amândoi culoarea roz, fără să vorbim, deci asta ce înseamnă?”, i-a spus fiica sa.

Diana Enache și Ionuț Vîntu sunt împreună de mai bine de 4 ani

Ani la rând, Diana Enache declara în diferite interviuri de presă că are un iubit, că sunt într-o relație serioasă, dar nu oferea mai multe detalii. Acum câteva luni, cei doi nu s-au mai ascuns și își trăiesc povestea de iubire în văzul tuturor. Ea a recunoscut că se completează perfect cu iubitul, au chiar și planuri împreună.

„Dacă nu am avea planuri în comun, nu ar rezista relația. Suntem foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Ne înțelegem foarte bine, ne completăm și simt că suntem pe aceeași lungime de undă, și asta cred eu că este cel mai important”, a spus ea pentru Fanatik.

Și a continuat: „Nu pot spune ce așteptări am de la această relație, că nu se mai întâmplă după aceea. Dar, da, îmi doresc copii, normal. Chiar cred că este bine să fii o mamă nici prea tânără, dar așa mediu… Ar fi varianta perfectă să mă și refac ușor”, a mai dezvăluit Diana Enache.


Urmărește ultimele
noutăți în format video

Play

Comentarii (4)

Gabi1975.
  •  
15.08.2023, 23:53

Foarte frumos

Irinel
  •  
15.08.2023, 23:35

Foarte frumos nume.Nastere usoara si multa sanatate !

Andreeafunduc
  •  
15.08.2023, 20:25

Un mume frumos de sfant

Vezi toate comentariile (4)

Sursa