Adio, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu! Cutremur la Antena 1, după comunicatul din 12 octombrie!

Este informația serii! Juriul de la Chefi la Cuțite se schimbă, potrivit comunicatului din data de 12 octombrie 2023. Cei trei jurați ai show-ului culinar de la Antena 1, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, nu vor mai face parte din proiect. Anunțul a fost făcut de CEO-ul Antena Group. Potrivit informațiilor, noul sezon va fi cu surprize pentru telespectatori și va avea un alt juriu. 

În seara aceasta, Antena 1 a transmis un comunicat prin care dezvăluie telespectatorilor, fanilor fideli ai emisiunii Chefi la Cuțite, că sezonul viitor va avea un alt juriu. Cei trei jurați îndrăgiț de concurenți și un public generos, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, au luat decizia de a se retrage din proiectul media. Potrivit informațiilor, cei trei jurați au invocat și un motiv în urma căruia au ales să se retragă din show-ul culinar. Mai cu seamă, potrivit comunicatului, motivul central invocat de ei reprezintă starea de oboseală. Astfel, echipa emisiunii Chefi la Cuțite se va mobiliza într-o nouă direcție. Și anume prezentarea unei noi generații de chefi care îi vor înlocui pe cei actuali.

Vezi și DRAMĂ ÎN MIEZ DE NOAPTE LA CHEFI LA CUȚITE. CE S-A ÎNTÂMPLAT ÎN PLATOUL EMISIUNII DE LA ANTENA 1 DEPĂȘEȘTE ORICE IMAGINAȚIE

Cutremur la Antena 1: comunicatul din 12 octombrie care anunță plecarea celor 3 jurați de la Chefi la Cuțite

Comunicatul transmis joi seara, 12 octombrie, a provocat un real cutremur în televiziune.

„Am fost surprinși de anunțul de ultim moment al celor trei jurați, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor și pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei. Motivul principal invocat de aceștia a fost starea de oboseală, deși a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situație nu au dus la soluția ideală.

Chefi la Cuțite este un format puternic, iar producătorul Mona Segall este o creatoare unică – a reușit întotdeauna să găsească oamenii iubiți de public. Sunt generații întregi de oameni de televiziune care îi datorează cariera și mai ales substanța devenirii a ceea ce sunt azi. Îi putem vedea pe toate ecranele.

Așteptăm cu mult interes noua generație de succes Chefi la cuțite, pentru că Mona și echipa ei știu ce înseamnă magia show-urilor unice.

Angajamentul nostru față de calitate și divertisment de clasă rămâne neschimbat. Calitatea este în ADN-ul Chefi la Cuțite. De la selecția juraților, până la producția show-ului și interacțiunea cu publicul, standardul nostru de calitate rămâne neschimbat și neîntrerupt.

Fanii Chefi la Cuțite se pot aștepta la un sezon nou plin de surprize, performanțe memorabile și momente emoționante”, a declarat Mihai Ioniță, CEO Antena Group, comunicatul fiind transmis de Antena 1.

Vezi și AȘA CEVA NU S-A MAI ÎNTÂMPLAT LA CHEFI LA CUȚITE. CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU NU A MAI RĂBDAT ȘI A EXPLODAT: „NU AM AVUT NICIODATĂ UN SEZON MAI SLAB”

Mona Segall: Știu cât de mult te consumă fiecare sezon”

Antena 1 a transmis, prin intermediul comunicatului, și evoluția discuțiilor dintre echipa emisiunii și cei trei jurați. În luna martie, a fost comunicat calendarul de producție pentru cel de-al 13-lea sezon. Apoi, în perioada mai – septembrie, au fost întocmite pregătirile de producție pentru sezonul 13. În luna septembrie, jurații au anunțat, „cu mai putin de 30 de zile înainte de startul filmărilor, că nu mai pot participa la filmări invocând starea de oboseală”. Apoi, în luna octombrie, cei trei chefi au refuzat calendarul de producție modificat.

De altfel, Mona Segall, producătorul general al show-ului, a făcut o declarație, în cadrul comunicatului. A fost surprinsă de decizia celor trei jurați. De asemenea, a mărturisit că jurații nu i-au comunicat câtă oboseală au acumulat aceștia, în perioada filmărilor.

„Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată. Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile”, este o parte din declarația producătorului general Mona Segall.

Vezi și TENSIUNEA A ATINS CONTE MAXIME LA CHEFI LA CUȚITE! FLORIN DUMITRESCU A PĂRĂSIT PLATOUL DUPĂ O CEARTĂ DURĂ CU SCĂRLĂTESCU

Sursa