Iuliana Pepene și Sonia Simionov au acceptat provocarea de la America Express şi vor face parte din cel de-al şaselea sezon, Drumul Soarelui. Cele două sunt colege la Antena 1 de câțiva ani buni, iar în cadrul unui interviu recent au mărturisit că sunt nerăbdătoare să arate de ce sunt în stare pe traseul ce le va duce prin Columbia, Ecuador sau Argentina. De asemenea, prezentatoarele au vorbit şi despre relaţia lor. 

Iuliana Pepene este prezentatoarea știrilor matinale de la Antena 1, iar Sonia Simionov este campioană națională la biliard și prezentatoarea show-ului Am ceva să-ți spun, emisiune difuzată în cadrul aceluiaşi trust. Cele două vor face echipă în următorul sezon al emisiunii America Express.

Vedetele de la Antena 1 sunt pregătite să înfrunte toate obstacolele şi să lupte în cursa pentru marele premiu.

CITEŞTE ŞI: EI AU CONVINS-O PE IULIA ALBU SĂ ÎȘI IA PARTENERUL LA AMERICA EXPRESS! CRITICUL DE MODĂ LE-A MULȚUMIT PUBLIC: „ADEVĂRATA NEBUNIE ACUM ÎNCEPE”

Prezentatoarele au mărturisit în cadrul unui interviu recent că s-au împrietenit de câţiva ani, de când lucrează împreună. Mai mult, pentru că se cunosc destul de bine, sunt sigure că împreună vor face faţă tuturor provocărilor.

„Aventura America Express este o adevarată provocare, având în vedere diferența de formate: platoul de știri de la Observator, unde ne vedem în fiecare dimineață, și dinamica unui super reality-show.

Sunt un om activ, nonconformist , cu simțul umorului, iubesc adrenalina, lucruri pe care oamenii le știu mai puțin despre mine și mă bucur că vom avea ocazia să ne cunoaștem și altfel. Sunt foarte încântată să fac echipă cu Sonia, ne știm de mulți ani și sunt convinsă că experiența tuturor evenimentelor la care a luat parte o va ajuta și aici, are skill-uri potrivite pentru această competiție, este ambițioasă, inteligentă și are abilitatea de a interacționa cu oamenii. Ambiția nu ne lipsește niciuneia și cred cu tărie ca suntem o amenințare pentru celelalte echipe”, a spus Iuliana Pepene, potrivit a1.ro.

Sonia Simionov: „Relaţia noastră e mai mult de colegialitate”

În continuare, Sonia Simionov a dezvăluit că ea şi colega sa, Iuliana Pepene, au multe lucruri în comun, cum ar fi ambiţia şi determinarea, iar din acest motiv echipa pe care o formează la America Express va reprezenta o emeninţare pentru ceilalţi concurenţ.

„Aşteptările mele sunt direcţionate către mine şi echipa din care fac parte. Noi creăm experienţa. Show-ul oferă cadrul, tu te ocupi să îl umpli. Vreau să râdem mult, să ne distrăm, să ne bucurăm de ce vedem şi ce facem, să învăţăm lucruri noi. Dar competiţia e la fel de importantă pentru mine. Sigur că ţine şi de noroc, în multe situaţii, dar cred că cel mai important este ca eu şi Iuliana să dăm tot ce putem ca să trecem de toate probele şi să nu cedăm… când simţim să cedăm.

Să ne sprijinim şi să ne încurajăm. Ştii cum e, când simţi că nu mai poţi, mai poţi puţin. Şi apoi să râdem din nou. Eu şi Iuliana ne ştim de mulţi ani. Noi facem parte din redacţia Observator şi job-ul nostru este să facem ştiri. Deci relaţia noastră e mai mult de colegialitate şi se bazează pe respect pentru meseria de jurnalist. America Express ne va oferi un cu totul alt cadru de relaţionare. În ciuda aparenţelor, eu şi Iuliana avem multe lucruri în comun şi cred că vom reuşi să ne punem în valoare atuurile pe care le avem. Ne-am împărţit deja atribuţiile în ceea ce priveşte probele, sunt convinsă că putem surprinde. Chiar şi pe noi”, a adăugat Sonia Simionov.

Sursa