Adda și-a luat fiul prin surprindere cu o decizie de ultimă oră! ”Sigur au priză la scenă?”

Adda a luat o decizie de ultimă oră după ce fiul ei a primit o chitară de la Moș Crăciun. Vedeta îi va împlini lui Alexandru un mare vis, acela de a urca pe scenă și a cânta alături de ea și formația.

Adda, decizie de ultimă oră pentru fiul ei, Alexandru

Pentru Adda și Cătălin Rizea au fost primele sărbători pe care frumoasa familie le-a petrecut în noua vilă, iar seara de Ajun și venirea Moșului au fost memorabile pentru fiecare dintre ei, dar mai ales pentru fiul lor care a primit cadou o chitară.

Alexandru, deși nu a ajuns însă la vârsta de a merge la școală, are deja o mare pasiune pentru muzică, iar cel mai mare vis al lui este să ajungă să cânte pe aceeași scenă cu celebra lui mamă.

Se pare că Adda este dispusă să-i îndeplinească dorința unicului ei fiu, iar de revelion, Alexandru o va acompania pe artistă pe scenă, ca un adevărat coleg de trupă.

Promisiunea a fost făcută și imortalizată pe Instagram, chiar în dimineața zilei de Crăciun.

Alexandru: Mami!

Adda:- Da.

Alexandru:- cum că a venit Moș Crăciun și mi-a adus chitară, mă iei și pe mine la concertul de revelion?

Adda: Da, iubire.

Alexandru: Da’ mă cablezi, da?

Adda: Da, iubire.

Alexandru: Sigur au priză la scenă?

Adda: Da, mami, au. Normal că au.

Alexandru:Ok, bine. Ne vedem de revelion. O sa fiu chitaristu’ lu’ mamiiiiiiiii”, a fost scurta discuție dintre mama și fiu.

Pentru ca tatăl lui, Cătălin Rizea, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani, să nu se supere, fiul cuplului-vedetă joacă și fotbal.

Mai mult, susține aceeași echipă ca și cel care ia dat viață, fiind mereu prezent pe stadioane. De asemenea, merge și la pescuit.

După un an greu încercat în care sănătatea i-a dat mari bătăi de cap Addei, aceasta are speranța că noul an va fi mai blând cu ea și cu familia ei.

Însă, nu regretă anul 2022 deoarece a lansat prima sa carte, multe piese noi.

Sursa