A greșit, iar judecătorii au pedepsit-o! Celebra Vulpița are probleme cu legea și trebuie să plătească

Vulpița, personajul pe care emisiunea Acces Direct l-a făcut celebru, a ajuns în fața magistraților. Veronica Stegaru se confruntă cu probleme legale, iar judecătorii au luat o privire destul de dură în ceea ce o privește.

Odată ce a încetat să mai apară la Antene, femeia care a făcut furori pe micile ecrane alături de Viorel Stegaru, partenerul ei de la acea vreme, Vulpița s-a retras în Blăgești. Deși, a decis mai apoi să părăsească satul, probleme s-au ținut lanț de ea și după aceea. Doar că de această dată nu vorbim doar de conflictele amoroase, ci și de chestiuni de ordin legal. Mai exact, ea a ajuns să fie pedepsită în urma unei amenzi neplătite.

Citește și: VIOREL ESTE ISTORIE! VULPIȚA, DECLARAȚIE DE DRAGOSTE PENTRU NOUL IUBIT. CUM S-AU AFIȘAT CEI DOI: „TE IUBESC”

Ce pedeapsă a primit Vulpița

Veronica Stegaru este implicată într-un proces în care are calitatea de Intimat (pârât). Vulpița a plecat din satul ce poartă același nume precum comuna, dar nu a scăpat de problemele pe care le avea acolo. Aceasta a fost chemată în judecată de către Autoritatea Administrativ Teritorială Comuna Blăgești, iar judecătorii nu au fost prea blânzi cu ea.

„Soluția pe scurt: Admite sesizarea formulată de petenta Primăria Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Blăgeşti, județul Vaslui. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, potrivit art. 9 alin. 6 din O.G. 2/2001. Cererea de apel se depune la Judecătoria Bârlad sub sancțiunea nulității. Pronunțată astăzi, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței conform art. 396 alin.2 Cod procedură civilă”, se arată pe portalul instanțelor.

Citește și: RAMONA OLARU S-A TREZIT CU POLIȚIA LA UȘĂ! MATINALA DE LA ANTENA 1 A FOST RIDICATĂ DIN PAT DE OAMENII LEGII: „AM DESCHIS UȘA, ERAM ȘI CAM DEZBRĂCATĂ”

Magistrații au hotărât să o pedepsească pe fosta soție a lui Viorel Stegaru și au înlocuit amenda cu muncă în folosul comunității. Totuși, Vulpița are dreptul să conteste decizia în termen de 30 de zile.

Veronica Stegaru a trecut printr-o perioadă grea

Nu a trecut mult timp de când Vulpița anunțat că trece printr-o perioadă grea. Ea spunea atunci că riscă să își piardă băiețelul nou-născut. Micuțul ar fi putut fi luat de către autorități, pe motiv că femeia nu a avea unde să locuiască. Fiind cunoscută publicului, oamenii nu au stat mult pe gânduri și i-au sărit în ajutor. Astfel a reușit să găsească o soluție. Veronica Stegaru a rămas, împreună cu fiul său, într-un centru de specializat pentru ocrotirea mamei și a copilului. În ceea ce o privește pe fiica ei cea mare, în vârstă de 6 ani, fostul partener alături de care s-a prezentat în emisiunea de la Antene, Viorel Stegaru se ocupă exclusiv de creșterea ei. Mai mult bărbatul a povestit că femeia nu și-a vizitat micuța nici de ziua ei.

Sursa