Acasă Lifestyle „A fost frumos să îl vedem prăbușindu-se”. Declarația lunii în tenisul mondial
„A fost frumos să îl vedem prăbușindu-se”. Declarația lunii în tenisul mondial

„A fost frumos să îl vedem prăbușindu-se”. Declarația lunii în tenisul mondial

de Administrator

Novak Djokovic (36 de ani, 2 ATP) este unul dintre marii favoriți la câștigarea turneului de la US Open. Sârbul a avut până acum un sezon de vis, reușind să triumfe la Australian Open și Roland Garros. Înainte de debutul lui Djokovic la turneul de la New York, fosta jucătoare de tenis Laura Robson a făcut o declarație uluitoare. 

În acest an, Novak Djokovic a devenit cel mai titrat jucător de tenis din istorie, după ce a câștigat încă două turnee de Grand Slam. Sârbul a cucerit titlul la Australian Open și Roland Garros, dar a jucat și în finala de la Wimbledon, pe care a pierdut-o însă dramatic în fața spaniolului Carlos Alcaraz.

(CITEȘTE ȘI: Simona Halep, o nouă veste proastă primită de la avocat în cazul de dopaj: ”Sunt dezamăgită!”)

Declarație incredibilă despre Novak Djokovic. „A fost plăcut să-l văd pus la încercare”

Aflat într-o formă de excepție, Novak Djokovic este unul dintre marii favoriți la câștigarea turneului de la US Open, competiție ce se desfășoară în perioada 28 august – 10 septembrie.

Înainte de debutul sârbului la turneul de la New York, fosta jucătoare de tenis Laura Robson (29 de ani) a făcut o declarație extrem de ciudată. Britanica a explicat că s-a bucurat în timpul finalei de la Wimbledon, atunci când Djokovic a fost învins în cinci seturi de spaniolul Carlos Alcaraz, după 4 ore și 42 de minute de joc, scor 1-6, 7-6, 6-1, 3-6, 6-4. Mai exact, cum momentele de slăbiciune ale sârbului, pe teren, sunt extrem de rare, este plăcut atunci când el își arată latura vulnerabilă. Astfel, toți fanii sportului alb au ocazia de a vedea că Djokovic nu este doar o mașinărie de tenis. Totodată, fosta jucătoare îl consideră pe sârb unul dintre principalii favoriți la cucerirea trofeului de la US Open 2023.

„Am urmărit acea finală gândindu-mă că a arătat că este om. Toată lumea are această percepție despre el că este cel mai incredibil atlet și cel mai nebun jucător de tenis din toate timpurile, ceea ce și este, dar să-și lase acea emoție să se vadă a fost aproape plăcut într-un fel, pentru că adesea îl vedem câștigând atât de ușor în finalele de Grand Slam.

A fost plăcut să-l văd pus la încercare într-adevăr și atât de frustrat de cum mergeau lucrurile a fost plăcut, pentru că rar îl vedem în această situație. Simt că, poate, anul acesta (la New York), spectatorii îi vor fi mai favorabili într-o oarecare măsură,” a declarat Laura Robson.

(NU RATA: Anunțul zilei despre Simona Halep vine din Franța! „Niciun miracol”. Reacția a fost imediată)

Sursa

Citește și ...

Lasă un comentariu