12 duo-uri de pe ecran pe care suntem nespus de bucuroși să le vedem împreună

Unii actori se arată atât de bine pe ecran, încât directorii de casting îi aleg iar și iar.

Am pregătit o listă de actori care au jucat împreună de mai multe ori și de fiecare dată și-au demonstrat din plin talentul și măiestria.

1. Julia Roberts și George Clooney.

În timpul carierei acest cuplu a jucat în 6 filme. Actorii vor apărea din nou împreună în comedia romantică din 2022 „Ticket to Heaven”.

2. Kevin Hart și Dwayne Johnson.

Toată lumea îi cunoaște pe Kevin și Dwayne ca parteneri în franciza „Jumanji” și „Spy One and a Half”. Dar actorii au colaborat și la alte proiecte, cum ar fi filmul de animație „DC Super Pets”.

3. Channing Tatum și Jonah Hill.

Putem presupune că celor doi actori le place să lucreze împreună, deoarece au apărut de 5 ori împreună. Cele mai faimoase roluri pe care le-au primit în comedii au fost „Macho and Nerd” și continuarea sa „Macho and Nerd 2”, „Doomsday 2013: Apocalypse in Hollywood” și „Hail Caesar!”.

4. Alan Rickman și Emma Thompson.

Alan Rickman și Emma Thompson au jucat pentru prima dată împreună în drama romantică „Sense and Sensibility”, iar mai târziu în „Love Actually”. Actorii au primit și roluri în filmele „Harry Potter”.

5. James Franco și Seth Rogen.

James și Seth s-au întâlnit pentru prima dată pe platourile de filmare din „Bullies and Nerds” când erau adolescenți și au continuat să apară în multe alte filme împreună. S-au filmat în comedii precum „Pineapple Express: Sitting Smoking”, „End of the World 2013: Apocalypse Hollywood Style” și „The Disaster Artist”.

6. Melissa McCarthy și Ben Falcone.

Acești doi actori sunt căsătoriți în viața reală. De-a lungul anilor, Melissa și Ben s-au filmat în multe proiecte, inclusiv în comediile „Bachelorette Party” și „Artificial Intelligence”. Cuplul și-a deschis propria companie de producție.

7. Drew Barrymore și Adam Sandler.

Mulți dintre noi își amintesc de Drew și Adam ca fiind cuplul din „Mereu la prima întâlnire”. Dar au jucat și rolul unui cuplu într-o altă comedie romantică acum 6 ani. În „The Wedding Singer” Adam Sandler interpretează rolul cântărețului, iar Drew Barrymore este chelneriță care își dau seama că sunt alături de niște oamenii nepotriviți și se îndrăgostesc unul de celălalt.

8. Jake Gyllenhaal și Anne Hathaway.

În „Love and Other Drugs” Ann joacă rolul unei femei tinere, în timp ce Jake joacă rolul unui agent vânzări. Înainte de acest film au interpretat în filmul „Brokeback Mountain” rolul unui cuplu căsătorit.

9. Jonah Hill și Emma Stone.

Jonah și Emma au apărut pentru prima dată împreună în filmul de debut al actriței, „Super Peppers”, în 2007. Cu 11 ani mai târziu drumurile lor cinematografice s-au intersectat din nou într-un serial unde joacă rolul unor oameni cărora li se promite că toate problemele lor se vor rezolva cu ajutorul unui leac miracol.

10. Matt Damon și Ben Affleck.

Actorii, care sunt prieteni în viața reală, au jucat împreună în multe filme. Probabil cel mai faimos film al lor este „Good Will Hunting”. Cu 2 ani mai târziu au obținut roluri în „Dogma”. Pentru „The Last Duel”, noua lor colaborare, au lucrat împreună la scenariu.

11. Keanu Reeves și Sandra Bullock.

Keanu și Sandra au jucat împreună în 2 filme: thrillerul „Speed” ​​​​din 1994 și drama romantică din 2006 „The Lake House”. Mai mult, datorită cooperării în aceste proiecte, s-au împrietenit.

12. Salma Hayek și Antonio Banderas.

Salma și Antonio au colaborat pentru prima dată în 1995 în filmul de acțiune „The Desperado”, unde personajele din film au devenit un cuplu. În anii următori au colaborat la multe proiecte, inclusiv continuarea „Once Upon a Time in Mexico: Desperado 2”, „Frida” și cel mai recent film al lor, „The Hitman’s Wife’s Bodyguard”.

Sursa