12 cazuri în care vedetele au răspuns la atacurile în adresa lor atât de bine încât merită toată admirația

Nu este ușor să fii vedetă. Pe lângă faptul că trebuie să arăți mereu impecabil, trebuie să răspunzi la întrebările incomode ale reporterilor ori să reacționezi la miile de comentarii acide ale abonaților de pe rețelele sociale. Din fericire multe vedete reușesc să-i pună la punct pe oamenii obrăznici.

Zendaya.

Cineva i-a scris actriței: „Ești atât de urâtă”. La care aceasta a reacționat destul de îndrăzneț postând o fotografie cu ea într-o rochie impecabilă și cu legenda: „Da, da, știu”.

Kourtney Kardashian.

Kim a postat pe pagina sa o fotografie în care citește o carte. În comentarii au început să-i scrie lucruri urâte, inclusiv acuzații precum că nu a citit nimic în viața ei. Femeia le-a răspuns foarte politicos, ceea ce i-a supărat pe cei care au comentat: „De fapt am absolvit o facultate”.

Taylor Swift.

La ceremonia Grammy un reporter a insinuat că poate Taylor va lua acasă nu doar premiul, sunt atât de mulți bărbați în jur. Cântăreața i-a aruncat o privire disprețuitoare și i-a răspuns: „Nu am de gând să merg acasă cu vreun bărbat. Voi petrece timpul cu prietenii mei.”

Ariana Grande.

În timpul unui interviu radio Arianei i-a fost adresată o întrebare pe care probabil a considerat-o jignitoare. „Ce ai alege: să te machiezi sau să dai un telefon, dacă aceasta ar fi ultima dată în viața ta?” Cântăreața a răspuns la întrebare cu o întrebare: „Consideri că doar acestea sunt lucrurile de care se îngrijorează femeile și le va fi greu să aleagă?”

Rihanna.

La o conferință de presă cântăreței i s-a spus: „Cariera ta este în ascensiune, dar te descurci bine în viața ta personală?” Rihanna i-a dat o replică pe măsură: „Sunt atât de dezamăgită de întrebarea ta”.

Cara Delevingne.

După lansarea filmului „Orașe de hârtie”, bazat pe cartea cu același nume, actrița a fost invitată pentru a discuta despre film. Unul dintre prezentatori i-a adresat această întrebare : „Ai reușit să citești cartea sau nu ai timp pentru lectură?” Cara i-a răspuns într-un mod sarcastic: „De fapt nu am citit niciodată cărți, doar scenarii”.

Scarlett Johansson.

După lansarea filmului „Răzbunătorii” actorii au acordat o mulțime de interviuri. La unul dintre ele Robert Downey Jr. a fost întrebat despre dezvoltarea personajului său Tony Stark. Apoi i s-a adresat lui Scarlett cu întrebarea dacă a fost atentă la alimentația sa pentru rolul Văduvei Negre.

Actrița s-a indignat și i s-a adresat lui Robert: „De ce pe tine te întreabă despre ceva interesant, dar eu primesc întrebări despre legume?”

Keira Knightley și Benedict Cumberbatch.

Când actorii se pregăteau de interviu cineva din culise i-a spus Kirei: „Pari neîngrijită”. Benedict a reacționat imediat: „Acestea nu sunt cuvintele pe care să i le spui uneia dintre cele mai frumoase femei din lume”.

Megan Fox.

Megan Fox are trei copii mici, dar cândva a postat o serie de poze în care era singură. Sub această postare unul dintre abonați a întrebat: „Unde sunt copiii tăi?”

Megan a răspuns la acest comentariu lipsit de tact astfel: „Oh, așteaptă puțin. Am copii? Doamne, am uitat complet. Sunați la hotelul din Beverly Hills. Acolo i-am văzut pentru ultima dată.”

Jennifer Lopez.

Vedeta a postat un videoclip în care vorbește despre produsele cosmetice de producție proprie. Iată un comentariu la videoclip:

„Sprâncenele și fruntea nu se mișcă deloc când vorbești. Sigur ai botox.”

Ca răspuns cântăreața a râs: „Haha, așa arată fața mea. O spun de milioane de oară. Nu am avut niciodată botox, injecții sau intervenții.

Charlize Theron.

În filmul de acțiune „Mad Max: Fury Road” Charlize Theron a jucat rolul Furiosa. În timpul unuia dintre interviurile de după film actrița a fost întrebată: „Cum ai reușit să interpretezi furia?”

„Vă voi uimi, dar și femeile pot experimenta furie”, a replicat actrița.

Keira Knightley.

În timpul Festivalului de Film de la Hollywood un jurnalist a decis să o întrebe pe Keira Knightley: „Cum găsești echilibru între carieră și viața personală? Actrița a răspuns la întrebare cu o întrebare: „Îi vei întreba același lucru și pe toți bărbații prezenți aici?”

Considerați că este necesar să răspundeți la întrebări și comentarii sau este mai bine să le ignorați?

Sursa