11 persoane celebre, a căror vârstă pare a fi o greșeală de tipar pe Wikipedia, și-au împărtășit secretele tinereții

Vedetele arată pur și simplu uimitor pe covorul roșu și, desigur, multe dintre ele par mult mai tinere decât vârsta lor.

Am studiat biografiile vedetelor, am căutat pe internet și am aflat care este secretul tinereții eterne al unor persoane celebre.

Vera Wang, 73 de ani.

Vera Wang arată ca o femeie de 45 de ani; femeia recunoaște că unul dintre secretele principale ale tinereții sale este somnul.

Salma Hayek, 55 de ani.

Salma a dezvăluit pe blogul ei că unul dintre secretele ei este un smoothie de portocale cu turmeric, piper negru și cătină.

Halle Berry, 55 de ani.

Halle se antrenează activ, motivând femeile din întreaga lume să-i urmeze exemplul și un alt secret al său sunt măștile de colagen.

Nicole Kidman, 55 de ani.

Evident, actrița a apelat la ajutorul cosmetologilor, dar și face exerciții regulate, mănâncă numai produse agricole și meditează 20 de minute pe zi.

Jennifer Aniston, 53 de ani.

Jennifer recunoaște că este surprinsă de comentariile că arată grozav la vârsta ei și nu crede că odată cu vârsta oamenii încep să arate „mai rău”, iar secretul său constă în faptul că folosește colagen și se antrenează mult, alegând diferite tipuri de activitate fizică.

Julianne Moore, 61 de ani.

Actrița nu poartă machiaj în viața de zi cu zi, încearcă să evite soarele și, desigur, nu uită de sport: „Încerc să fac yoga de 4-5 ori pe săptămână”.

Sofia Vergara, 50 de ani.

Sofia Vergara recunoaște că nu-i place să se antreneze, deși trebuie să o facă, însă preferă sporturile nautice, yoga și dansul.

Jennifer Garner, 50 de ani.

Jennifer își protejează pielea de soare și este o fană a retinolului, produsul cosmetic care ajută la combaterea îmbătrânirii și a imperfecțiunilor pielii.

Jennifer Lopez, 53 de ani.

Într-un interviu a recunoscut că se simte ca la 20 de ani și consideră că secretul său constă în grija atentă a trupului și a sufletului.

Penelope Cruz, 48 de ani.

Actrița recunoaște că acum se simte mult mai încrezătoare ca mai înainte și, pentru a se menține în formă preferă Bikram yoga, care se desfășoară într-o sală foarte caldă.

Angela Bassett, 63 de ani.

Actrița este liniștită în privința vârstei și spune că 60 de ani este noul 40, iar 70 este noul 50 și, pentru a se menține în formă, se antrenează de 2 ori pe săptămână și este atentă la alimentație.

Sursa