10 lecții de stil de la una dintre cele mai puternice femei din lumea modei, Anna Wintour, care arată uimitor după 70 de ani

În calitate de redactor-șef al revistei Vogue Anna Wintour este mereu sub atenția presei, iar fiecare ținută a sa este analizată de fashionistele din întreaga lume.

Anna Wintour reușește să țină pasul cu noile vremuri și, în același timp, poartă lucruri care nu s-au demodat de-a lungul anilor.

Am găsit încălțămintea care se potrivește cu orice ținută.

Din 1994 Anna Wintour poartă pantofi Bej Manolo Blahnik, potriviți pentru orice ocazie.

Nu poartă niciodată rochii și fuste deasupra genunchilor.

Anna preferă să poarte rochii midi, mai rar poate fi văzută în modele lungi până la podea. Uneori poartă costume Chanel cu fustă până la genunchi.

Nu renunță la cizmele preferate.

În fiecare toamnă Anna Wintour poartă același model de cizme, pe care le combină cu rochii, costume, trenciuri și paltoane.

Știe că un imprimeu îndrăzneț trebuie să aibă o croială simplă.

Anna nu se teme de culori. Iubește imprimeurile mari, îndrăznețe, care atrag atenția. În același timp, rochiile au o croială foarte simplă, fără detalii suplimentare.

Daca poarta negru, are neapărat un accent de culoare și nu uită de textură.

Atunci când poartă haine negre Wintour se bazează în primul rând pe textura țesăturii: lână, catifea sau piele întoarsă, dar adaugă detalii de accent sub formă de blană colorată, nasturi sau alte decorațiuni pentru a dilua culoarea.

Poartă pulovere doar peste umeri.

Nu o veți vedea niciodată în hanorac. Dar poate purta uneori pulovere simple și colorate pe care le asortează de obicei cu rochiile sale midi preferate.

Dintre toate bijuteriile preferă colierele.

Este dificil să găsești o fotografie în care să nu poarte bijuterii masive. Pentru ea colierele sunt cele mai potrivite bijuterii pe care le poate avea o femeie.

Nu poartă niciodată trenciuri sau paltoane plictisitoare.

Paltoanele lungi și trenciurile sunt o altă pasiune a Annei Wintour. Le poartă peste rochii, în combinație cu cizme până la genunchi sau pantofi. Are 3 modele pe care le poartă mai des: trenciuri din piele, diferite tipuri de carouri și, desigur, imprimeuri masive neobișnuite și colorate. Poate fi văzută uneori și în haine de blană.

Aproape întotdeauna poartă ochelari.

Ochelarii de soare ar putea fi o modalitate de a se ascunde de privirile indiscrete. Accesoriul o ajută să arate bine atunci când este mai obosită. Într-un interviu Wintour a mărturisit că ochelarii au devenit pur și simplu parte a imaginii sale.

Și-a găsit tunsoarea care i se potrivește. 

Poartă aceeași tunsoare de ani de zile. Este un bob, care, apropo, nu s-a demodat niciodată și probabil că nu o va face prea curând. În ceea ce privește culoarea părului, chiar la începutul carierei părul Annei era maro închis, dar în timp a devenit mai deschis.

Sursa