Soția lui CRBL și-a transformat pasiunea în afacere. Din ce face bani coregrafa Elena: “Îmi place la nebunie!” EXCLUSIV VIDEO

Elena, soția lui CRBL, și-a dedicat viața dansului, este coregrafă de meserie, iar pasiunea ei pentru cristalele swarovski a prins contur în perioada în care cei doi au locuit în Spania. “Am tot stat să găsesc o soluție, o idee cum aș putea să le pun în valoare, cum aș putea să le fac altfel”, a povestit, pentru Playtech.ro, Elena. Încurajată de soțul ei, care a fost uimit de creativitatea și îndemânarea ei, Elena a demarat o afacere cu tablouri cu…cristale swarovski.

Soția lui CRBL a dat lovitura: și-a transformat pasiunea în afacere

În perioada în care ea și CRBL și-au mutat domiciliul temporar în Spania, Elena a făcut bani din dans, dar a vrut să încerce și altceva. În exclusivitate pentru Playtech.ro, coregrafa ne-a povestit cum a început această afacere, ea fiind de mică atrasă de lucrul cu diverse cristale.

,,Am continuat cu dansul, am predat și în Spania dans, am făcut și o altfel de artă, am început să fac niște tablouri foarte frumoase, un business pe care îl fac în Spania și pe care o să îl continui și vreau să îl aduc în România. Eu toată viața mea am dansat.

De la 5 ani am făcut dans sportiv, toate rochiile mele de dans sportiv sunt create de mine și de mama mea, sunt lipite pietricică cu pietricică, cusute, am foarte multe la dosar ca să zic așa și atunci am o pasiune foarte mare pentru cristalele swarovski. Am tot stat să găsesc o soluție, o idee cum aș putea să le pun în valoare, cum aș putea să le fac altfel. Fac diferite tablouri cu cristale swarovschi. Îmi place la nebunie”.

CRBL s-a arătat încântat de noua îndeletnicire a partenerei sale de viață. Singura lui problemă este legată de materialele foto și video pentru promovarea tablourilor.

“Sunt superbe. Mă enervează, nu am găsit soluția încă pentru că în poze și în video nu ies atât de valoroase cum sunt când le vezi cu ochiul liber. Mă enervează că mă pricep, dar nu am găsit soluția”, ne-a mărturisit artistul.

Elena: “Tablourile sunt expuse în Marbella”

Coregrafa recunoaște că este multă migală în realizarea tablourilor, dar toată operațiunea îi face mare plăcere.

,,Tablourile sunt expuse în Marbella, în Spania, dar probabil și aici va trebui. Unul a ajuns la New York, altul în Dubai. Sunt frumoase tare. Minimum 2 săptămâni durează munca la un tablou și după aceea depinde câte cristale ai, am ajuns și la 30.000 – 35.000 de cristale swarovski într-un tablou și atunci e destul de multă muncă”, a declarat Elena pentru Playtech.ro.

Soția lui CRBL realizează tablouri la comandă, dar îi place să și creeze în funcție de inspirația pe care o are.

,,E foarte dificil pentru că nu ai cum să spui un preț de pornire. Depinde de tablou, de cât de mare este, ce fel de cristale vrei să folosești, în funcție de mărimi, culori. E foarte greu de a pune un preț punctual sau general, depinde și câte ore muncești la el, că și asta contează”, a precizat ea.

Tabloul cu Nikki a ajuns la proprietarul lanțului Nikki Beach

Artistul ne-a dezvăluit că unul dintre cele mai prețioase tablouri realizate de Elena a ajuns în America, la proprietarul lanțului Nikki Beach. Mai exact, lucrarea realizată de soția lui o înfățișează pe Nicole Penrod alias Nikki , fiica acestuia, care s-a stins la o vârstă fragedă.

“Cel mai tare tablou pe care l-a făcut, cel mai tare pentru că a ajuns în cel mai frumos loc – toată lumea cred că a auzit de Nikki Beach, este peste tot în lume – acest tablou cu Nikki chiar a ajuns la tatăl ei, chiar este la New York, fix la ei în casă. Și asta a fost un lucru uau, pe care Elena l-a făcut și s-au aranjat planetele astfel încât ne-am întâlnit cu proprietarul, cu tatăl lui Nikky și i-am oferit acest tablou, a ajuns acolo unde trebuie.

Nikky nu mai este, tocmai de asta restaurantele, barurile sau beach barurile sunt în toată lumea pentru că tatăl fetei le-a făcut cu numele ei. Ea a decedat la 18 ani într-un accident”, a povestit pentru Playtech.ro, CRBL. “Să o reamintim într-un mod foarte frumos”, a adăugat Elena.

Sursa