Necazuri în serie pentru cel mai ”dotat” bărbat din lume. Ce probleme are în dormitor și ce i s-a întâmplat în aeroport

18 citiri

Jonah Falcon, un bărbat american care pretinde că are „cel mai mare penis din lume”, a dezvăluit câteva dintre problemele majore cu care s-a confruntat de-a lungul timpului din această cauză.

Bărbatul de 52 de ani din New York, a precizat că organul său sexual său are o lungime de 8 inci (20 de centimetri) în stare normală și 13,5 inci (aproximativ 35 de centimetri) când este în erecție, ceea ce este aproape triplu decât lungimea medie a penisului.

În prezent actor și prezentator TV, Jonah Falcon a subliniat într-un interviu pentru NeedToKnow.online situațiile incomode care i-au afectat negativ viața de zi cu zi.

„Deoarece testiculele mele sunt extrem de mari, sunt conștient de asta și am tendința să port pantaloni largi pentru a nu fi observat de oamenii din jurul meu”, a spus el.

De asemenea, Jonah Falcon a dat detalii și din viața sa intimă.

„Din anumite motive, e foarte dificil să primesc sex oral, iar actul sexual necesită o intrare foarte lentă. În plus, este mai greu să ajungi la o erecție completă, deși cred că asta are legătură și cu vârsta”, a precizat americanul.

Falcon a mărturisit că avut probleme și în aeroport, la formalitățile de îmbarcare, fiind oprit uneori de agenții de securitate pentru ”umflături uriașe și inexplicabile”, așa cum a declarat chiar el.

SURSA