Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mario Mutu, în vacanță, pe iaht. Fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu și-a arătat noul tatuaj

Profită de vară! Mario Mutu a atras atenția cu cea mai recentă imagine postată pe Instagram. Tânărul în vârstă de aproape 19 ani se bucură de o vacanță pe iaht, alături de prietenii săi.

Alexandra Dinu și Adrian Mutu au divorțat în 2003. Cei doi au împreună un băiat, pe Mario, care are acum 18 ani. Tânărul nu a locuit în România, ci a crescut în Italia alături de mama actriță. Tatăl a păstrat o bună relație cu el, l-a vizitat cât de des a putut.

Curând Mario va împlini 19 ani, așa că nu mai merge în vacanță cu familia, ci cu prietenii. În cea mai recentă fotografie postată de acesta pe Instagram, el este surprins pe un iaht, în vacanță.

Poartă o pălărie pe cap din același material cu pantalonii scurți și o cămașă albă. Ce atrage privirea imediat este tatuajul permanent pe care îl are pe mâna dreaptă. Se pare că este noua lui „achiziție”. În vara anului trecut nu avea un desen așa de mare, ci doar un cuvânt în limba engleză: „Blessed” – binecuvântat.

Mario Mutu ține un pahar de șampanie în mână, iar pe masă se poate observa și un pachet de țigări. Tânărul nu a dezvăluit însă în ce colț al lumii e în vacanță, dar a avut un mesaj scurt.

„Mi-au spus să aleg dacă nu vreau să fiu ales”, a notat el.

Într-un interviu recent, Alexandra Dinu spune cât de greu i-a fost să-l crească singură pe Mario Mutu.

„Să creşti singură un copil nu este deloc uşor, dar cu siguranţă este mai bine aşa decât să rămâi într-o familie în care există nemulţumire sau tensiuni. Să ai un copil este cea mai frumoasă bucurie a vieţii, iar eu m-am bucurat de fiecare zi pe care am avut-o alături de Mario.

El a fost mereu o parte importantă din modul în care am decis anumite lucruri de-a lungul vieţii: fie că a fost vorba despre mutarea în altă ţară, despre implicarea într-un alt proiect sau despre alegerea oamenilor care ne-au fost alături.

Pentru mine a contat ca lui să îi fie bine, să fie fericit şi să poată să se bucure de copilărie sau, mai târziu, de adolescenţă.”, a declarat Alexandra Dinu pentru okmagazine.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *