Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ioana Ginghină a publicat prima imagine din vacanță cu iubitul ei, Cristi Pitulice. „Echipa mea”

Ioana Ginghină și iubitul ei, Cristi Pitulice, formează un cuplu de aproape un an, iar cei doi se înțeleg de minune. Deși la început aceștia nu se afișau împreună, vara aceasta, vedeta a publicat prima imagine din vacanța ]n Grecia, alături de bărbatul care a cucerit-o după divorțul de Alexandru Papadopol.

„Echipa mea, #dreamteam cum ne-a numit Ruxandra. Ei sunt “vinovați” de toate pozele mele. 😎

Ioana Ginghină a publicat prima imagine din vacanță cu iubitul ei, Cristi Pitulice. „Echipa mea”

Suntem pe drumuri de aproape trei săptămâni și parcă am mai sta. Facem plajă, ne plimbăm, stăm de vorbă la taverne, iar seara ne retragem pe terasa noastra și…jucăm cărți”, a scris Ioana Ginghină în dreptul fotografiilor cu ea și partenerul său, dar și cu fiica.

Recent, Ioana Ginghină a vorbit de nunta cu iubitul ei. „Sincer îţi zic că am mai trecut o dată prin asta. Cu Alexandru n-am vrut nuntă neapărat, pentru că eu mai avusesem parte de aşa ceva, dar, cum el nu mai fusese însurat, am făcut-o.

Cristi nu-și dorește o nuntă mare şi mă bucur. Poate prin septembrie o să facem nunta… Dar deocamdată ne facem planuri de vacanţă. Mergem în Spania, apoi în Grecia”, a spus Ioana Ginghină pentru Ok Magazine.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *