Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dani Mocanu și actorul Van Damme, față-n față!

Sunt imaginile momentului! Celebrul manelist Dani Mocanu, ”întrevedere” cu actorul Jean-Claude Van Damme chiar în holul unui hotel. Artisul nu a mai stat pe gânduri și i-a făcut o dedicație live, urcând imaginile pe internet.

Pe contuldde Youtube al lui Dani Mocanu, artistul a încărcat astăzi un videoclip în care apare în timp ce îl ține de umăr pe celebrul actor Van Damme și îi face o dedicație specială, live, chiar în holul unui hotel. Din imagini se poate observa că actorul este chiar încântat de prezența cântărețului. În urmă cu o zi, Van Damme a fost filmat într-un autoturism în timp ce se afla în prezența mai multor bărbați și se distrau pe ritmuri de manele.

Șederea actorului în România pare că îi priește, având în vedere faptul că se bucură din plin de muzică și de plaiurile românești. Dacă miercuri a fost filmat în timp ce se distra alături de alți tineri pe ritmurile muzicii lui Tzancă Uraganu, astăzi a apărut pe internet un videoclip, postat chiar de Dani Mocanu, în timp ce ascultă dedicația cu patos pe care i-a făcut-o artistul live, în holul unui hotel din Capitală.

Îmbrăcat lejer și cu patrupedul în geantă, lucru mai puțin văzut pe străzile din Capitală, actorul Jean-Claude Van Damme apare alături de Dani Mocanu în timp ce se distrează, aplaudă și chiar fredonează alături de artist.

Chiar dacă în urmă cu o zi actorul mărturisea că nu dorește să ajungă pe rețelele de socializare în aceste ipostaze, rugându-i pe cei care îi erau alături să nu posteze imaginile pe internet, se pare că acum este viral!

sursă foto: capturi video Youtube, arhivă Cancan

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *