Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

„Căsătoriți pe nevăzute” la Pro TV. Cum te înscrii și cine sunt jurații emisiunii

„Căsătoriți pe nevăzute” la Pro TV. Cine sunt jurații show-ului „Căsătoriți pe nevăzute”, cum se desfășoară emisiunea și cine sunt concurenții la „Căsătoriți pe nevăzute”.

Un nou show de televiziune va începe curând la Pro TV. Este vorba despre „Căsătoriți pe nevăzute”, un format de televiziune în care oamenii își pot găsi perechea.

Când va fi difuzat „Căsătoriți pe nevăzute”

Show-ul „Căsătoriți pe nevăzute” va fi difuzat din toamna aceasta la Pro TV. Pentru moment, reprezentanții televiziunii nu au transmis data exactă când emisiunea va apărea pe post.

Noul format se va duela, probabil, cu show-urile matrimoniale de la celelalte posturi de televiziune, este vorba de „Mireasa” de la Antena 1 și „Puterea Dragostei”, de la Kanal D.

Cum se desfășoară show-ul „Căsătoriți pe nevăzute”

„Căsătoriți pe nevăzute” este un reality show bazat pe știință, destinat celor care nu au avut noroc în dragoste, dar n-au abondonat încă lupta de a-și găsi jumătatea.

Acesta e un format de televiziune unic, în care oameni singuri vor să-și găsească perechea potrivită. După ce au încercat totul în trecut, experimentează acum o nouă metodă prin care-și pot descoperi partenerul perfect. Cu ajutorul unor experți în psihologie și genetică, participanții la acest show vor fi „potriviți” de specialiști cu o persoană complet străină, dar compatibilă, cu care vor trebui să se căsătorească.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FProTVRomania%2Fvideos%2F560130675394830%2F&show_text=false&width=560&t=0″ width=”560″ height=”314″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true”></iframe>

Din Danemarca până-n Israel, din SUA până-n Africa de Sud și alte 20 de țări, show-ul investighează dacă modalitățile tradiționale prin care ajungem la jumătatea perfectă sunt singura opțiune pe care o avem sau dacă poate fi dragoste între două persoane complet străine, potrivite exclusiv de știință.

Studiile au arătat că 40% dintre oameni repetă aceleași tipare distructive în relațiile lor de cuplu, iar dintre aceștia, 70% au declarat că doar intervenția specialiștilor și sesiunile de terapie i-au ajutat să aibă o relație mai solidă. În acest show concurenții experimentează dacă dragostea adevărată poate fi găsită printr-o căsătorie bazată pe știință, iar telespectatorii primesc informații care le pot îmbunătăți relațiile personale.

Cu ajutorul unor specialiști în psihologie, psihoterapie, psihosexologie, genetică si relații interumane, cei care vor intra în acest show vor trece printr-o serie de teste psihologice, teste de feromoni, atractivitate și chiar teste ADN, pentru ca experții să le găsească sufletul pereche.

Cei doi se vor întâlni pentru prima dată în fața ofițerului Stării Civile, iar după nuntă, vor avea ocazia să se bucure de luna de miere și de timp petrecut împreună pentru a decide ulterior dacă sunt făcuți unul pentru celălalt sau se despart.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/59lwQnexoFs” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Cine sunt jurații de la „Căsătoriți pe nevăzute”

Cei patru jurați ai show-ului „Căsătoriți pe nevăzute” sunt: Oana Nicolau – psihosexolog, Mircea Iliescu – genetician, Taher Sonu – expert în relații și Victor Toriani – psihoterapeut.

Oana Nicolau este psihosexolog și psihoterapeut de cuplu, soție și mama a trei băieți.

Formează un cuplu cu soțul ei de 29 de ani, iar experiența personală a învățat-o să creadă în dragoste, dar și să înțeleagă cum poate să-i ajute mai bine pe cei care trec prin perioade tensionate în cuplu, să-i sprijine și să-i ghideze să dezvolte relații funcționale, sănătoase și împlinite.

Mircea Iliescu este doctor în genetică și evoluție umană (Universitatea Cambridge, Marea Britanie). În prezent, predă cursuri de evoluție și genetică la Institute of Continuing Education din cadrul Universității Cambridge.

Taher Sonu e psiholog, expert în relații și autorul celei mai citite cărți de seducție din România, de peste 10 ani. Acesta îi ajută pe oameni să învețe cum să atragă și să păstreze un partener de cuplu.

Victor Toriani este psihoterapeut și psiholog clinician, fondatorul Asociației Psihologice Române Toriani, iar în ultimii ani a proiectat și construit programe psihologice care sprijină atât companiile, cât și persoanele fizice în eforturile lor de a realiza un echilibru între dezvoltarea individuală, viața personală și cea profesională.

Cine sunt concurenții „Căsătoriți pe nevăzute”

Cei care își doresc să participe trebuie să aibă peste 18 ani. Înscrierile se pot face pe inscrierishow.protv.ro sau la telefon 0751.121.806.

La înscrierea online, dar și la cea telefonică este nevoie de o serie de date personale: numele, prenumele, data nașterii, adresa de e-mail, numărul de telefon.

De asemenea, trebuie să precizezi unde locuiești, ce ocupație ai, de cât timp ești singur/ă, dacă ai mai fost căsătorit/ă, dacă ai copii. Totodată, la înscrierea de la „Căsătoriți pe nevăzute” trebuie să transmiți contul tău de Facebook și Instagram și să trimiți două poze cu tine, una tip portret, iar alta cu întregul corp.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *