Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Detalii despre căsnicia Adelinei cu Cristi Chivu, după 14 ani de relație. „Pe noi asta ne definește”

Adelina, în vârstă de 38 de ani și Cristi Chivu, în vârstă de 40 de ani, sunt căsătoriți de 13 ani și au o relație de 14 ani. Cei doi au împreună două fete și o căsnicie așa cum și-au dorit.

Formează unul dintre cele mai solide cupluri, iar Adelina povestește cum se înțelege cu soțul ei, care de multe ori o numește pe aceasta „prietena cea mai bună”.

„Pe noi asta ne defineşte dintotdeauna – şi datorită faptului că am fost plecaţi singuri departe de prieteni şi familiile noastre şi am stat noi doi împreună atât de mulţi ani.

Nu că nu am avea prieteni aici. Dar la început, când noi ne-am căsătorit, el s-a mutat din Roma în Milano şi eu din Bucureşti în Milano, deci ne-am trezit noi doi singuri într-un oraş pe care nu-l cunoşteam şi unde nu cunoşteam pe nimeni – iar prietenia a fost fundamentul relaţiei noastre.

Aşa a început, aşa a şi continuat. Adică eu lui îi povestesc
toate prostiile, nici n-are chef uneori să le asculte, vorbesc cu el mai mult
decât vorbesc cu prietenele mele. El la fel îmi povesteşte mie tot – sunt
expertă în tehnici de joc, ştiu toate accidentările de la stadion.

Lucruri pe care le-ar vorbi cu un prieten de-al lui eu le ştiu pentru că le vorbeşte cu mine.

La început nu era el foarte comunicativ, dar aici pot să-mi asum acest lucru, că l-am făcut să fie foarte comunicativ cu mine. În rest, cu alţii, nu am reuşit să-l fac să fie aşa, dar cu mine este şi asta e bine”, a povestit Adelin Chivu pentru okmagazine.

„Noi în fiecare an avem o vacanţă singuri”

„Noi în fiecare an avem o vacanţă singuri, doar noi doi. Anul trecut, evident nu am reuşit cu pandemia.

Am plecat trei săptămâni în Puglia cu fetele şi s-a nimerit să fim acolo de aniversare. Dar de obicei o aniversăm noi doi singuri sau cu prietenii printr-o vacanţă în care mergem fără copii.

Ne-am ţinut an de an de regula asta şi mă bucur foarte tare că abia aşteptăm amândoi perioada aia.

Chiar ieri ne organizam cum să facem şi unde să mergem – trebuie să lăsăm copiii, dar acum avem şi căţelul – iar pentru el trebuie să găsim o linie de avion care să îl accepte. E puţin mai complicată gestionarea situaţiei, dar ne descurcăm”, a mai spus Adelina despre relația cu soțul ei.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *