Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Horoscop zilnic 17 iunie 2021. Vărsătorii pot avea parte de câștiguri

Horoscopul zilei de 17 iunie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Vărsător pot avea astăzi parte de unele beneficii financiare sau câștiguri.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 14 – 20 IUNIE 2021. LEII POT AVEA PARTE DE DEZILUZII)

Horoscop Berbec

S-ar putea ca Berbecilor să le lipsească astăzi capacitatea de concentrare, mai ales la locul de muncă. Pot veni sarcini din spate care cer o atenție mai mare la detalii și oricât de mult și-ar dori să le iasă lucrurile ca la carte, pot avea momente de agitație care să-i distragă. Nativii pot oscila destul de mult dacă au de luat o decizie, iar această nehotărâre nu-i va ajuta în negocieri.

Horoscop Taur

Cei născuți în zodia Taur se pot simți nevalorizați, neapreciați de persoana iubită și pot redeschide unele subiecte de discuție din nevoia de a-și lămuri sentimentele. Cei singuri pot fi nehotărâți în privința unui potențial partener. Horoscopul de azi le oferă un plus de romantism și sensibilitate și le cere să se folosească de aceste calități pentru a-ți îmbunătăți relația cu persoana iubită.

Horoscop Gemeni

Gemenii pot fi mai agitați la nivel mental și asta pentru că raționamentul lor intră într-un conflict cu emoțiile lor, aspect pe care nu vor ști exact cum să-l integreze. Cu alte cuvinte, una gândesc și alta simt. Astăzi s-ar putea să nu-și poată stăpâni emoțiile și nici să nu poată juca un rol care nu-i definește. Oricât și-ar dori să rămână indiferenți, pot fi destul de ușor afectați de o vorbă, o atitudine și universul interior poate fi răsturnat.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac se pot exprima sentimental cu mai multă ușurință. Nativii pot discuta chiar și chestiuni din trecut sau pe care le țineau ascunse până acum pentru că vor primi înțelegere. Horoscopul zilei îi sfătuiește pe nativii îndrăgostiți în secrte să preia inițiativa și să-și recunoască sentimentele.

Horoscop Leu

Ziua de astăzi le poate aduce celor născuți în zodia Leu ocazia unor renegocieri salariale, reluarea unor discuții despre comisionae, plăți, iar de această dată se pot soluționa în beneficiul nativilor. Starea de spirit este una bună, însă trebuie să fie atenți la cheltuieli pentru că tendința de a se răsfăța, de a-și satisface unele capricii este mai mare astăzi.

Horoscopes Fecioară

Luna tranzitează și astăzi zodia Fecioară și activează trăsăturile de bază ale nativilor, însă se află în careu cu Mercur retrograd, guvernatorul lor, iar acest aspect poate aduce nerăbdare și lipsă de concentrare, dar și multă autocritică și critică la adresa celorlalți. Dacă lucrurile nu ies conform cu planul lor, nativii pot deveni agitați și nervoși. Emoțiile nativilor se ciocnesc de raționament și pot trece prin stări de spirit oscilante.

Horoscop Balanță

Balanțele pot trece astăzi printr-o adevărată furtună de gânduri, pot avea dialoguri interioare profunde și trecutul s-ar putea să nu le dea pace. Nativii pot deveni mai sensibili și emoționali, poate chiar prea sentimentali în chestiuni în care ar trebui să fie autoritari și stăpâni pe ei. Profesional, pot avea mai mult curaj să spună lucruri pe care altă dată le-ar fi ținut în ei și astfel se pot debarasa de unele frământări.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să se preocupe astăzi de plata unor facturi, datorii, situații financiare restante. Numai gândul existenței unor datorii le poate inhiba nativilor avântul, mai ales dacă au de returnat o sumă de bani unui prieten. Totodată, se pot agita mai mult să obțină o sponsorizare, acreditare,aprobare, finanțare într-un proiect. Nativii au fel și fel de idei despre cum să-și pună planurile în practică.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii pot intra în conflict cu colegii de muncă, cu partenerii de afaceri și asta pentru că nativii au nevoie de mai multă recunoaștere din partea celorlalți. Dacă nu o vor obține, se pot agita și frământa. Sunt destul de nehotărâți în privința unei chestiuni profesionale și mulți pot trăi cu sentimentul de nesiguranță sau nemulțumire. Horoscopul de astăzi le cere mai multă atenție la imagine și la dialogurile cu superiorii.

Horoscop Capricorn

Capricornii trăiesc momente frumoase alături de partenerul de viață și pot explora noi situații în cuplu, se pot redescoperi alături de partenerul de viață. Este o zi în care pot explora noi contexte sentimentale și emoționale și se pot simți mai liberi să facă ceea ce-și doresc. Horoscopul zilei le atrage atenția asupra unor tensiuni cu colegii de muncă ca urmare a viziunilor diferite.

Horoscop Vărsător

Pentru Vărsători ziua de astăzi poate aduce unele câștiguri financiare, în special din speculații, însă poate fi vorba și de o un bonus sosit de la locul de muncă sau în urma unei activități desfășurate. Cei care participă astăzi la competiții, dincolo de teama de a pierde pe care o trăiesc intens, au mari șanse să câștige.

Horoscop Pești

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de dialoguri intense în cuplu și tot ce-și doresc nativii este să-și restabilească liniștea interioară și să aibă parte de siguranță emoțională și sentimentală. Pot avea tendința de a cere prea mult de la alții, de a-și răsfrânge nevoie asupra partenerului de cuplu. Cei care vor să cucerească pe cineva, azi pot avea mai mult curaj să facă un pas înainte

(VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA IUNIE 2021.)

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *