Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Anunțul lui Cătălin Măruță despre prezentatorul sezonului 2 „Masked Singer România”

Cătălin Măruță oferă primele indicii despre prezentatorul sezonului 2 de la „Masked Singer România”. Prima ediție a show-ului a fost moderată de către George Papagheorghe, cunoscut cu numele de scenă Jorge.

Emisiunea „Masked Singer România”, sezonul 2, vine cu surprize pentru fani. Printre acestea se numără și numele noului prezentator al show-ului, scrie protv.ro.

În ediția de astăzi a emisiunii „La Măruță”, prezentatorul Cătălin a oferit mai multe indicii despre cel care va modera sezonul 2 de la „Masked Singer România”. Zilnic, în emisiunea lui, acesta va oferi detalii despre noul prezentator. Însă, acestea pot fi sau nu adevărate.

Iată indiciile:

„Îmi place mult fotbalul, săptămâna asta am marcat trei goluri” „Ridic la piept 210 kilograme” „Filmul meu preferat este La Vita e Bella” „De mulți ani sunt considerat unul dintre cei mai sexy bărbați din România” „Patru reprezentate ale sexului frumos îmi poartă numele” „Vocea mi-a adus mii de fane”.

Anul acesta, Masked Singer România revine la PRO TV cu un nou sezon mai intens, în care mai mult mai multe măști și cele mai neașteptate vedete din România vor impresiona prin abilitatea lor de a-i încurca pe detectivi și a-și ține adevărata identitate ascunsă.

Cântăreți, actori, sportivi, influenceri sau oameni de afaceri – oricine se poate ascunde în costumele desprinse din poveștile cu personaje fantastice.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *