Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Pepe și Yasmine Ody au trecut la un alt nivel al relației! Unul dintre apropiați a mărturisit că bruneta s-a mutat în vila cântărețului

Pepe și Yasmine Ody au trecut la un alt nivel al relației, despre care a subliniat că se află “foarte la început”! Potrivit mărturiilor făcute de unul dintre apropiații celor doi, se pare că bruneta s-a mutat în vila cântărețului în care a locuit până la finalul anului trecut împreună cu fosta soție, Raluca Pascu, și fiicele lor.

Yasmine Ody s-a mutat în vila lui Pepe

Unul dintre prietenii noului cuplu din showbiz a dezvăluit sub protecția anonimatului că povestea de iubire s-a maturizat… Iar Yasmine Ody și-a adus câteva lucruri în casa lui Pepe, relatează jurnaliștii publicației Click. Vestea vine la doar câteva ore după ce ei au oferit declarații în legătură cu imaginile realizate în exclusivitate de paparazzii CANCAN.RO în weekendul care a trecut.

“Nu vreau să dau, momentan, nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a declarat artistul pentru jurnaliștii de la click.ro.

Te-ar putea interesa: Legătura neștiută dintre Cătălin Botezatu și noua iubită a lui Pepe! Totul s-a aflat recent

Mulți au remarcat că actuala iubită a artistului seamănă mult cu fosta parteneră de viață. În plus, latino lover-ul nu a șters, deocamdată, fotografiile pe care le-a publicat în timpul mariajului cu Raluca Pascu, după cum puteți observa în imaginea de mai jos. Foștii soți s-au înțeles să aibă custodie comună pentru cele două fetițe: Maria și Rosa Alexandra.

Pepe nu a șters, încă, de pe social media pozele realizate în timpul căsătoriei cu Raluca Pascu © Facebook

Nu rata: Raluca Pascu, reacție acidă după ce Pepe și-a asumat noua relație: “Așa este el. La capitolul acesta am eșuat”

Sursa

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *